Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,5 8,5 10 0 332 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN

 

Teamuitje Tilburg


Teamuitje Tilburg
Het ontdekken van een origineel teamuitje in Tilburg is niet altijd gemakkelijk. Een bedrijfsuitje kan soms saai of formeel zijn en valt lang niet altijd bij elk teamlid in de smaak. De actieve teamuitjes in Tilburg van Rocks ’n Rivers vormen een positieve uitzondering. Wij bezorgen u een fantastische en actieve dag in een natuurlijke omgeving die u als team niet snel zal vergeten.
Bij Rocks ’n Rivers heeft u de keuze uit een groot aanbod locaties en activiteiten. Hierdoor weet u vrijwel zeker dat u via onze website het ideale teamuitje in Tilburg weet te ontdekken. Wij leggen de nadruk op sportieve buitenactiviteiten en spelvormen, zodat u kunt rekenen op een actief teamuitje waarbij u zich niet snel hoeft te vervelen.

Actief teamuitje voor teambuilding in Tilburg
Een actief teamuitje is vaak uitstekend geschikt voor teambuilding. De instructeurs van Rocks ’n Rivers zijn gespecialiseerd in teambuilding processen en weten hoe ze grote teams moeten motiveren en stimuleren. Uitdagende teambuilding activiteiten zorgen voor een goede onderlinge sfeer en een verhoogd wederzijds begrip in het team.
Natuurlijk biedt Rocks ’n Rivers u ook de mogelijkheid om iets anders dan een teamuitje in Tilburg te organiseren. Wij verzorgen bedrijfsuitjes in heel Nederland en kunnen indien gewenst rekening houden met uw specifieke wensen en behoeften. Van personeelsuitjes tot familiedagen: wij bieden werkelijk voor ieder wat wils.

Goedkoop teamuitje met workshop in Tilburg
Maar onze service gaat verder dan dat. Indien gewenst kunnen wij zelfs complete evenementen voor u organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een actief teamuitje gevolgd door een interessante workshop. Dit alles uiteraard inclusief zaken zoals entertainment, catering en vervoer. U hoeft niets zelf meer te regelen en geniet zorgeloos van een memorabel teamuitje in Tilburg.
Natuurlijk houden wij u gedurende het voorbereidingstraject nauwgezet op de hoogte en voeren wij regelmatig overleg. Wij doen bijvoorbeeld een voorstel voor een aantal locaties voor uw teamuitje in Tilburg, waarna u alleen maar hoeft te kiezen. U ontvangt daarbij altijd een heldere en concurrerende offerte, zodat u kunt rekenen op een goedkoop teamuitje.

Actieve teamuitjes in Tilburg organiseren
Heeft u niet de behoefte aan een grootschalig evenement op maat en wilt u simpelweg een leuk teamuitje in Tilburg organiseren? Bekijk op onze website dan direct de beschikbare teamuitjes in uw regio. U kunt de resultaten indelen op zowel groep als locatie en vindt hiermee snel en eenvoudig uw ideale bedrijfsuitje.
Een actief teamuitje in Tilburg is de beste manier om teamleden nader tot elkaar te brengen en samen een heuglijke tijd te beleven. Heeft u interesse in een bedrijfsuitje maar heeft u aanvullende vragen over onze dienstverlening? Twijfel niet en bel ons via 013 – 4690460 of stuur een mailtje naar info@rocks-n-rivers.nl.

Teamuitje Tilburg
Teamuitje Tilburg
Teamuitje Tilburg
Teamuitje Tilburg
Teamuitje Tilburg
Teamuitje Tilburg
Teamuitje Tilburg
Teamuitje Tilburg
Teamuitje Tilburg

Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners