Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,8 8,8 10 0 454 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN
  ga terug naar overzicht  

Volledig verzorgde werkweek Ardennen

Een ideale wijze om uw leerlingen samen het "buitenleven" en outdoor activiteiten te laten ervaren is onze werkweek in de Ardennen. Op een actieve en sportieve manier leren de leerlingen met elkaar samenwerken en worden er grenzen verlegd. Of het nu gaat om een introductieweek, werkweek of schoolreis.

 Tijdschema Tijdschema

VOORBEELDPROGRAMMA
Dag 1:

In de middag aankomst in de Belgische Ardennen, dan start van de watergames.

Dag 2:
Dan staan de volgende activiteiten op het programma: klimmen, abseilen en de team battle (archery tag & vuurspel).

Dag 3:
Op de laatste dag sluiten we het kamp af met de Challenge. De groep gaat strijden op de volgende activiteitenblokken: Low Rope, rivieroversteek, grotopdracht, boogschieten, high rope, jacobsladder en high events.

KLIK HIER om naar onze Survivalkamp planner te gaan, stel daar het survivalkamp zelf samen!

Inhoud programma Inhoud programma

Invulling Werkweek Ardennen
Voor de invulling van de activiteiten tijdens de werkweek kunt u kiezen uit een aantal buitensporten die we aanpassen aan het niveau van de leerlingen. Het kamp wordt volledig georganiseerd en begeleid door een projectleider van Rocks 'n Rivers en ondersteund door het instructeursteam en de docenten. De catering kan inbegrepen zijn, maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen deze zelf te verzorgen.
        
De locaties van uw Werkweek Ardennen

In de Bocq vallei in de mooie Belgische Ardennen beschikken we over verschillende locaties die bij uitstek geschikt zijn voor een werkweek in de Belgische Ardennen. Iedere locatie heeft zijn eigen unieke vorm van overnachten. Bijvoorbeeld een bivak, ingericht kampement of overnachting in eigen tenten. Je kan kiezen om het kamp plaats te laten vinden vanuit een vaste locatie of in de vorm van een trektocht waarbij je van slaaplocatie naar slaaplocatie wandelt met de spullen en iedere nacht op een andere manier overnacht. 

Prijzen:
Bereken zelf je prijs in de online Survivalkamp planner, klik hier. Plaats vervolgens je offerte aanvraag door de planner volledig in te vullen. Dan sturen wij op basis van beschikbaarheid de offerte toe. 

Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Ook kan je met een collega gratis komen proefkamperen en activiteiten beleven om de sfeer en mogelijkheden eerst zelf te ervaren.

Reacties van klanten Reacties van klanten

  • 'Een perfecte start van het nieuwe schooljaar, het introductiekamp georganiseerd door Rocks 'n Rivers. Een bewuste keuze om ook dit jaar weer terug te komen. Professionele begeleiding, prettige communicatie en een goede service. Geweldig!'
    Business School Notenboom, 130 leerlingen
  • 'Het was voor ons 12e keer dat wij onze Survivalkamp door Rocks 'n Rivers lieten organiseren. En ook dit keer was weer alles voortreffelijk georganiseerd. Bedankt jongens... Wij hebben er van genoten!'
    Deltion college, 99 leerlingen
  • 'Wederom een zeer geslaagde week! Mede dankzij de professionele organisatie hebben de leerlingen weer genoten van alle uitdagende activiteiten. Al jaren zeer positief over de samenwerking.'
    Prinsentuin College, 50 leerlingen

Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners