Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,8 8,8 10 0 454 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN
  ga terug naar overzicht  

Organiseer je eigen Ardennen kamp

Organiseer voor elk gewenst budget een werkweek naar de Ardennen. Stel je kamp samen met overnachtingen, activiteiten en catering. Nemen jullie graag eigen tentjes mee of maken jullie liever gebruik van het vaste kampement? Willen jullie zelf activiteiten begeleiden of laten jullie dat aan ons over? Alles kan!

 Tijdschema Tijdschema

VOORBEELDPROGRAMMA
Dag 1:
Aankomst per trein in Yvoir waar de leerlingen van start gaan met een zelfsturende oriëntatietocht.

Dag 2:
Een sportieve dag met avontuurlijke activiteiten zoals bijvoorbeeld mountainbiken (begeleid door Rocks 'n Rivers) en kanoën (zelfstandig). 

Dag 3:
Afsluiting van het kamp met verschillende sport en spel activiteiten op het sportterrein van de camping (begeleid door de docenten).

KLIK HIER om naar onze Survivalkamp planner te gaan, stel daar het survivalkamp zelf samen!

Inhoud programma Inhoud programma

Invulling werkweek
Door middel van de verschillende mogelijkheden in overnachting of voor de activiteiten, is er voor elk budget een Survivalkamp in de Ardennen te organiseren. Stel hier uw programma samen en zie direct de prijs per leerling, KLIK HIER.  

Overnachtingsmogelijkheden: 

- Overnachting in eigen tenten op een campingveld op Domaine du Bocq in Purnode: waarbij de leerlingen hun eigen tentjes meenemen en opzetten.
- Overnachting in vast kampement op Domaine du Bocq in Purnode: 7- tot 12- persoons tenten met houten vlonders.
- Bivak bouwen als avondprogramma: bivakkeren in Yvoir of Spontin, hierbij bouwen de leerlingen hun eigen onderkomen voor de nacht met behulp van palen en zeilen.

Mogelijke activiteiten: 
- Huur sport en spel materiaal voor een sport en spel middag op het sportterrein van Domaine du Bocq.
- Boek zelfsturende activiteiten zoals kanoën op de Lesse, oriëntatietocht in de omgeving van Domaine du Bocq of samenwerkingsspellen. 
- Een dagdeel georganiseerd door Rocks 'n Rivers instructeurs? Er zijn verschillende buitensport activiteiten te doen, deze worden geheel door onze ervaren instructeurs begeleidt. Denk aan : Klimmen & Abseilen of Mountainbiken. Kijk voor de mogelijkheden in onze Survivalkamp planner, klik hier.

Vorm van de catering:
Het verzorgen van de catering kan ook op verschillende manieren:
- De docenten/ leerlingen nemen alle boodschappen en benodigdheden mee om lekkere maaltijden te verzorgen. 
- Rocks ’n Rivers levert maaltijdpakketten, hiervoor dienen jullie dit enkel zelf nog te bereiden! Zo hoeven de docenten vooraf geen boodschappen te doen en kan de maag goed gevuld worden.
- Instructeurs van Rocks ’n Rivers koken samen met een aantal leerlingen van de corveeploeg een heerlijke maaltijd voor de groep. 

Prijzen:
Bereken zelf je prijs in de online Survivalkamp planner, klik hier. Plaats vervolgens je offerte aanvraag door de planner volledig in te vullen. Dan sturen wij op basis van beschikbaarheid de offerte toe. 

Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Ook kan je met een collega gratis komen proefkamperen en activiteiten beleven om de sfeer en mogelijkheden eerst zelf te ervaren.

Reacties van klanten Reacties van klanten

  • 'Goede en open begeleiding van RocksnRivers. Goed contact met leerlingen en alles werd netjes afgehandeld.'
    Scheepvaart & Transport College, 130 personen
  • 'We hebben een intensieve en mooie sportieve week gehad met voor de studenten een aantal grensverleggende activiteiten. De sfeer was goed en de begeleiding ook!'
    Deltion College, 141 personen
  • 'Het kamp is goed verlopen. De activiteiten waren actief, uitdagend en gezellig voor alle leerlingen. Ook de begeleiding vanuit Rocks was top! Al jaren voor onze school een prima service en kwaliteit, waar wij op kunnen rekenen!'
    Adventure Camp du Bocq, 80 leerlingen

Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners