Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,5 8,5 10 0 332 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN

Survivalkamp Nederland

Actieve & educatieve survivalkampen in Nederland voor scholen. 

Zoekt u invulling voor uw introductiekamp, schoolkamp, schoolreisje of afsluitingsdagen? 
Een compleet verzorgd survivalkamp van Rocks ’n Rivers biedt uw leerlingen een sportieve én educatieve beleving. Gedurende het survivalkamp leren de leerlingen op een actieve manier om met elkaar samen te werken. U kunt ervoor kiezen een educatief accent in het survivalkamp te leggen door bijvoorbeeld een van de volgende thema's te kiezen
: buitensport, respect en duurzaamheid.
    
Buitensport: Het thema Buitensport is veel omvattend en biedt veel uitdagende activiteiten. Leerlingen kennis laten maken met buitensportactiviteiten, het leven in de buitenlucht, back to basic, doorzettingsvermogen en het verleggen én stellen van grenzen. Dit allemaal, gecombineerd met veel plezier, zorgt voor een onvergetelijke ervaring.
   
Respect: Leerlingen op een plezierige en speelse manier met elkaar laten samenwerken. Zo komen ze achter elkaars valkuilen en kwaliteiten en leren ze, door middel van samen presteren, elkaar meer te waarderen en te respecteren.
  
Duurzaamheid: De leerlingen krijgen op een plezierige en speelse manier meer inzicht in de oorzaken en de gevolgen van de klimaatveranderingen en komen ze erachter dat ze nog veel kunnen leren van en in de natuur!
    
U kunt vertrouwen op de jarenlange ervaring en expertise van Rocks 'n Rivers. Samen met u bespreken we de doelstelling van úw survival dag. Zijn de plannen duidelijk, dan presenteren wij een heldere, bespreekbare offerte. Bij ons geen financiële verrassingen achteraf. Een geslaagd programma begint bij Rocks 'n Rivers. Wij hebben er ons vak van gemaakt!


Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners