Bel ons direct 013 – 4690460 of mail info@rocks-n-rivers.nl
Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,5 8,5 10 0 292 klant-
beoordelingen
BedrijvenScholenParticulierenLocatiesOver onsContact

Survivalkamp Nederland thema Buitensport

Op zoek naar een bijzondere schoolreis of werkweek in Nederland? Ga dan met uw leerlingen op Survivalkamp in Nederland.

Survivalkamp Nederland thema Buitensport

Werkweek Nederland thema Respect

Leg het accent in de werkweek Nederland op teamwork, elkaar beter leren kennen en elkaar leren waarderen.

Werkweek Nederland thema Respect

Schoolkamp Nederland thema Duurzaamheid

Het Schoolkamp Nederland met het thema duurzaamheid is uitermate geschikt voor een inspirerend schoolkamp.

Schoolkamp Nederland thema Duurzaamheid

Survivalkamp Nederland

Actieve survivalkampen in Nederland voor scholen. 

Onze survivalkampen in Nederland zijn de ideale manier voor scholen om introductiekampen, schoolkampen, schoolreisjes of afsluitingsdagen op een sportieve en uitdagende manier aan te bieden. De leerlingen leren op een actieve en sportieve manier met elkaar samen te werken binnen een groep. Hierbij bieden wij verschillende kampen aan met diverse onderliggende thema’s: buitensport, respect en duurzaamheid.
    
Buitensport: Het thema Buitensport is veel omvattend en biedt veel uitdagende activiteiten. Leerlingen kennis laten maken met buitensportactiviteiten, het leven in de buitenlucht, back to basic, doorzettingsvermogen en grenzen verleggen. Dit allemaal, gecombineerd met veel plezier, zorgt voor een onvergetelijke ervaring.
   
Respect: Leerlingen op een plezierige en speelse manier met elkaar laten samen werken. Zo komen ze achter elkaars valkuilen en kwaliteiten en leren ze, door middel van samen presteren, elkaar meer te waarderen en te respecteren.
  
Duurzaamheid: De leerlingen krijgen op een plezierige en speelse manier meer inzicht in de oorzaken en de gevolgen van de klimaatveranderingen en komen ze erachter dat ze nog veel kunnen leren van en in de natuur!
    
U kunt vertrouwen op de jarenlange ervaring en expertise van Rocks 'n Rivers. Samen met u bespreken we de doelstelling van úw survival dag. Zijn de plannen duidelijk, dan presenteren wij een heldere, bespreekbare offerte. Bij ons geen financiële verrassingen achteraf. Een geslaagd programma begint bij Rocks 'n Rivers. Wij hebben er ons vak van gemaakt!


 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners