Bel ons direct 013 – 4690460 of mail info@rocks-n-rivers.nl
Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,5 8,5 10 0 328 klant-
beoordelingen
BedrijvenScholenParticulierenLocatiesOver onsContact

Schoolreis - Survivaltocht

Ga op Survival in het Avonturenbos!

Schoolreis - Survivaltocht

Schoolreis - Avonturendag

Ga met de leerlingen op survival in de Nederlandse bossen als schoolreis.

Schoolreis - Avonturendag

Schoolreis - de Eco Challenge

Het Klim & Avonturenbos is de perfecte plek om een schoolreisje te organiseren!

Schoolreis - de Eco Challenge

Survival dag - Basisscholen

Actieve survival dagen voor basisscholen.

Onze survivaldagen in Nederland zijn de ideale manier voor scholen om introductiedagen, sportdagen, schoolreisjes of afsluitingsdagen op een sportieve en uitdagende manier aan te bieden. De leerlingen leren op een actieve en sportieve manier met elkaar samen te werken binnen een groep. Hierbij bieden wij verschillende dagen aan met diverse onderliggende thema’s: buitensport en duurzaamheid. 
    
    
Buitensport: Het thema Buitensport is veel omvattend en biedt veel uitdagende activiteiten. Leerlingen kennis laten maken met buitensportactiviteiten, het leven in de buitenlucht, back to basic, doorzettingsvermogen en grenzen verleggen. Dit allemaal, gecombineerd met veel plezier, zorgt voor een onvergetelijke ervaring.
   
   
Duurzaamheid: De leerlingen krijgen op een plezierige en speelse manier meer inzicht in de oorzaken en de gevolgen van de klimaatveranderingen en komen ze erachter dat ze nog veel kunnen leren van en in de natuur!
   
U kunt vertrouwen op de jarenlange ervaring en expertise van Rocks 'n Rivers. Samen met u bespreken we de doelstelling van úw survival dag. Zijn de plannen duidelijk, dan presenteren wij een heldere, bespreekbare offerte. Bij ons geen financiële verrassingen achteraf. Een geslaagd programma begint bij Rocks 'n Rivers. Wij hebben er ons vak van gemaakt!


 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners