Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,8 8,8 10 0 454 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN

SCHOLEN

Sinds 1994 organiseren en begeleiden wij verschillende activiteiten voor scholen. Denk hierbij aan schoolkampen of dagjes uit, met survivaldagen in Nederland, survivalkampen in de Belgische Ardennen en Nederland en bergsport- & wintersportkampen in Oostenrijk of Winterberg. Laat u inspireren!

SCHOLEN

Survival activiteiten

Sinds 1994 organiseren en begeleiden wij survivaldagen in Nederland, survivalkampen in de Belgische Ardennen en in Nederland en Bergsport- & Wintersportkampen in Oostenrijk en Winterberg. Dat doen we vanaf unieke en sfeervolle locaties. Onze programma's zijn zo samengesteld dat de samenwerking onderling wordt bevorderd. U heeft de mogelijkheid voor schoolactiviteiten voor een paar uur tot complete schoolkampen, compleet op maat gemaakt.

Schoolkamp

Hierbij bieden wij de programma's in Nederland en in de Belgische Ardennen aan in drie verschillende thema's: buitensport, respect en duurzaamheid. Zo komt alles samen tijdens onze schoolactiviteiten en schoolkampen.
  
Buitensport: Het thema Buitensport is veel omvattend en biedt veel uitdagende activiteiten. Leerlingen kennis laten maken met buitensportactiviteiten, het leven in de buitenlucht, back to basic, doorzettingsvermogen en grenzen verleggen. Dit allemaal, gecombineerd met veel plezier, zorgt voor een onvergetelijke ervaring. 
     
Respect: Leerlingen op een plezierige en speelse manier met elkaar laten samen werken. Zo komen ze achter elkaars valkuilen en kwaliteiten en leren ze, door middel van samen presteren, elkaar meer te waarderen en te respecteren. 
      
Duurzaamheid: De leerlingen krijgen op een plezierige en speelse manier meer inzicht in de oorzaken en de gevolgen van de klimaatveranderingen en komen ze erachter dat ze nog veel kunnen leren van en in de natuur!

Schoolactiviteit

U kunt vertrouwen op de jarenlange ervaring en expertise van Rocks 'n Rivers. Samen met u bespreken we de doelstelling van uw week, dag of reis. Zijn de plannen duidelijk, dan presenteren wij een heldere, bespreekbare offerte voor de bij u passende schoolactiviteit(en). Bij ons geen financiële verrassingen achteraf. 

Een geslaagd programma begint bij Rocks 'n Rivers. Wij hebben er ons vak van gemaakt!Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners