Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,8 8,8 10 0 448 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN
  ga terug naar overzicht  

Survival Camping Ardennen

De leukste Survival Camping in de Ardennen, gelegen in Purnode. Ideaal voor een weekendje weg of vakantie met je eigen gezin, familie of met een groep. Onderneem avontuurlijke survival activiteiten met elkaar. De camping is gelegen in een afgelegen vallei aan een kabbelend riviertje.

 Tijdschema Tijdschema

Onderstaand is een voorbeeldprogramma van hoe uw weekend op de Outdoor Camping Ardennen eruit kan zien. 
  
Vrijdag:
In de avond aankomst in de Belgische Ardennen.
Avondactiviteit: Night Mission.

Zaterdag:
Dagvullende Avonturentocht. 

Zondag:
Speleologie & Op zoek naar het geheim van de brouwer.
Inpakken van de spullen en daarna vertrek terug naar Nederland.

Inhoud programma Inhoud programma

Outdoor Camping Ardennen: Domaine du Bocq
De leukste outdoor camping in de Ardennen is Domaine du Bocq. Het hartje van de Ardennen zal u verrassen door een klein en prachtig toeristisch dorpje in de Bocq -vallei, Purnode. Domaine du Bocq ligt in deze prachtige vallei aan de rivier du Bocq in de Belgische Ardennen.

Op ons domein vindt u verschillende soorten kampeerplekken, kampeervelden en gîtes. Geniet van alle rust op een plek aan de rivier of zet uw tent op in het bos of op een van de velden. 

Komt u voor uw rust, voor een mooie wandeling door de natuur of om een van de vele activiteiten te doen? Op onze camping en in de omgeving hoeft u zich niet te vervelen. Wij bieden, naast dat de omgeving veel te bieden heeft, op verschillende momenten een georganiseerd, avontuurlijk activiteitenprogramma aan. Wij verwelkomen u graag op onze camping!

BOEK JE VERBLIJF VIA www.domainedubocq.be 

Huur een tent in het Adventure Camp
Naast dat je met een eigen kameermiddel kan komen overnachten, kan je ook een tent huren in het ingerichtte kampement, het Adventure Camp. Dit is ook ideaal voor groepen die survival activiteiten willen ondernemen maar geen eigen kampeermiddelen hebben. Het Adventure Camp ligt midden in de Ardennen in de bossen aan een riviertje. Het bestaat uit comfortabele en nette 8 tot 10-persoons tenten op vlonders, er is een grote verwarmde eettent, volop schoon sanitair én natuurlijk een gezellige kampvuurplaats.

Vanuit onze avontuurlijke Survival Camping in de Ardennen kunt u vele activiteiten ondernemen, zoals Klimmen, Abseilen, Challenge Parcours, Boogschieten,  Mountainbiken en Kanoën. 

Zijn jullie met meer dan 10 personen? Dan kunt u ook een exclusief weekendprogramma samenstellen waarbij u met uw eigen groep activiteiten onderneemt. 

BEKIJK HIER DE MOGELIJKHEDEN VOOR HET ADVENTURE CAMP

Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners