Bel ons direct 013 – 4690460 of mail info@rocks-n-rivers.nl
Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,5 8,5 10 0 328 klant-
beoordelingen
BedrijvenScholenParticulierenLocatiesOver onsContact
  ga terug naar overzicht  
Groepje bij Zomerkamp Survival
Tenten bij Zomerkamp Survival
Katamaran varen tijdens Zomerkamp Survival
Katamaran varen tijdens Zomerkamp Survival
Vlot varen tijdens Zomerkamp Survival
Waterspelen tijdens Zomerkamp Survival
Speleo tijdens Zomerkamp Survival

Survival Camp - Jongerenkamp Survival 10 - 16 jr.

Bij dit Jongerenkamp Survival verblijven we in de mooie natuur van de Belgische Ardennen.

Inhoud programma Beschrijving programma

Aantal personen: van 10 tot 40 personen per week, 10 - 13 en 13 - 16 jaar

Tijdsduur: 7 dagen

Locatie: Adventure Camp du Bocq te Purnode

 


Het Jongerenkamp Survival

Op survival in de Ardennen? En dan op de meest spectaculaire plek ooit? Ons tentenkamp staat opgebouwd onderaan de bosrijke vallei waar het riviertje de Bocq stroomt. Tussen Namen en Dinant vind je een decor van groene berghellingen, een verlaten spoorrails, donkere spoortunnels en een oud stationnetje.

Dat is de plek waar je het gaat beleven! Het is net een film; na een spectaculaire tocht over het verlaten spoor en door de duistere spoortunnels een afdaling maken van een verlaten spoorbrug.

Rotswanden zijn er te over en dan ook nog om te bedwingen! Vanuit een steengroeve zal je de wanden op gaan klimmen, gaan kletteren en abseilen. We zoeken grotten op voor een speleotocht. Na al deze inspanningen zoeken we verkoeling onder een watervalletje in de beek.

Een Nature trail laat je kennis maken met de indrukwekkende omgeving. Deze tocht leert je meer over de prachtige natuur en brengt je uiteindelijk naar onze bivaklocatie waar je zelf een tent gaat maken van zeil, palen en touw. Op een zelfgemaakt vuur maak je je eigen maaltijd klaar!

Aan proeven ontbreekt het zeker niet. Je stelt jezelf op de proef tijdens de High Events met in ieder geval een touwbanenparcours op hoogte en een pamperladder. Bij de waterproeven zal een vlotrace en kano estaffete niet ontbreken. Ook in de avonduren is er van alles te beleven, zoals een lichtjes spoortocht en een bos kompastocht.

We hebben er maar 1 woord voor: Adembenemend!

INSCHRIJVEN
In de zomer van 2017 organiseert Rocks 'n Rivers in de Belgische Ardennen in samenwerking met Club Adventure Jeugdvakanties gedurende 7 weken zomerkampen voor jongeren van 10 t/m 13 + 13 t/m 16  jaar. Om je in te schrijven voor een Survival Camp in de Belgische Ardennen verwijzen we je graag naar: Club Adventure Jeugdvakanties.

 

Reacties van klanten Reacties van klanten

'Ik vond het een gezellig kamp. We hebben leuke activiteiten gedaan en het was leuk dat de begeleiders ook enthousiast waren'.
Deelnemer 'Ik vond het erg leuk omdat we iedere dag zoveel verschillende activiteiten deden'.
Deelnemer 'Het was een leuk, goed georganiseerd, uitdagend en gezellige week! Ook de begeleiding was professioneel, aardig en voegde iets toe aan de groep'.
Deelnemer Het was een leuke week! We hebben grenzen verlegd'.
Deelnemer

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners