Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,8 8,8 10 0 448 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN

PARTICULIEREN

Wij bieden u een brede diversiteit aan buitensportprogramma's. Van een familiedag organiseren in de omgeving van Tilburg, tot een compleet verzorgd survival weekend in de Belgische Ardennen of een wintersport groepsreis; bij ons bent u aan het goede adres. Wij hebben leuke groepsactiviteiten voor bijvoorbeeld uw vriendengroep, familie of gezin.

PARTICULIEREN

Leuke groepsactiviteiten

Bij ons zijn er verschillende leuke groepsactiviteiten te vinden, lekker in de buitenlucht. Zowel in heel Nederland als in de Ardennen als voor Wintersport. Onze leuke groepsactiviteiten zijn geschikt voor zowel jong als oud en voor mannen en vrouwen. De groepsactiviteiten zijn een leuke manier om elkaar beter te leren kennen, een dagje uit met de kinderen of om de familie weer een keer te zien. Afhankelijk van uw wensen zoals tijdsbestek, hoe actief het mag zijn en wat uw doel is van de dag hebben wij verschillende leuke groepsactiviteit. Voor een paar uur, tot een compleet weekend. Wij kunnen ook verschillende leuke groepsactiviteiten combineren en een dag op maat voor u maken.

Vriendendag of familiedag organiseren

Wilt u een vriendendag of familiedag organiseren? Ook dat hebben we genoeg leuke activiteiten voor. Wij hebben verschillende activiteiten waarbij de gehele familie en/of vrienden aan deel kunnen nemen, van klein tot groot. Bij sommige activiteiten leer je elkaar beter kennen en krijgt u de kans om de band te vergroten, denk hierbij aan een overnachting in een groepshuis waarbij u ’s avonds lekker een maaltijd om het kampvuur kunt nuttigen of altijd eens op wintersport willen gaan? Er zijn meer dan genoeg opties om een gezellige vrienden- of familiedag te organiseren. Wij kunnen uw vriendendag en familiedag compleet maken met verschillende activiteiten, een borrel e/of een lunch of diner.

Groepsuitje Brabant

Wij bieden verschillende activiteiten aan door heel Nederland, België en verschillende plaatsen voor wintersport. Onder Klim & Avonturenbos vindt u verschillende groepsuitjes Brabant. Ons Klim & Avonturenbos is een erg mooie plek in Brabant waar u verschillende groepsuitjes kunt doen. De groepsuitjes Brabant vinden plaats in de bosrijke omgeving in Gorile, nabij Tilburg.Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners