Bel ons direct 013 – 4690460 of mail info@rocks-n-rivers.nl
Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,5 8,5 10 0 328 klant-
beoordelingen
BedrijvenScholenParticulierenLocatiesOver onsContact

 

MVO

MVO Beleid 
Om meer verantwoord met het milieu om te gaan, zijn voor alle bedrijfsprocessen richtlijnen opgesteld waardoor het milieu minder belast wordt . Wij zien MVO dan ook als integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Zo zijn er  voor alle bedrijfsprocessen MVO-specifieke richtlijnen opgesteld (zo wordt bij de inkoop van materialen gelet op de aanwezigheid van een keurmerk en zijn regels opgesteld voor energie-, water-, papierbesparing, vervoer en afvalscheiding). Het MVO beleid geldt niet alleen voor medewerkers. Ook vragen wij deelnemers om hier tijdens het evenement bij te helpen. Daarnaast heeft Rocks ’n Rivers een MVO-programma ontwikkeld, Mission Planet Earth, waarbij natuureducatie en een goed doel centraal staan. Zo zorgen wij samen met de klant voor een positieve bijdrage aan het milieu en de maatschappij!

Green Key | Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, MVO, de zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving.
Green Key staat garant voor de vrijwillige inzet van de ondernemer om méér aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt.  
  
Spieren voor Spieren
Het motto ‘Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren' past naadloos bij de activiteiten die wij uitvoeren. Daarom is Rocks 'n Rivers een partnership aangegaan met de Stichting Spieren voor Spieren. De opbrengsten van de stichting komen ten goede aan onderzoek naar spierziekte en de verbetering van het diagnosetraject. Wij organiseren jaarlijks belangeloos de succesvolle Spieren voor Spierendag, waaraan kinderen met een spierziekte gratis kunnen deelnemen. 
  
Natuurmonumenten
De activiteiten van Rocks ’n Rivers vinden vooral buiten plaats, in een natuurlijke omgeving. Om dit ook in de toekomst te kunnen blijven doen, zijn wij bedrijfsdonateur van de Vereniging Natuurmonumenten. Zij hebben meer dan 750.000 leden en werken vanuit één gezamenlijk doel: zorgen voor natuur in Nederland. Natuurmonumenten verwerft en beheert 355 natuurgebieden met een gezamenlijke oppervlakte van ruim 100.000 hectare. Zo houden ze Nederland open en groen, en kan iedereen blijven genieten van de natuur.
MVO
MVO
MVO
MVO
MVO

Reacties

'Wat een geweldige dag was het! We willen jullie nogmaals ontzettend bedanken voor jullie geweldige bijdrage aan deze dag! Fantastisch om te zien hoe enthousiast en betrokken iedereen van Rocks ’n Rivers is! Heel veel dank aan jullie allemaal.'
Directie Spieren voor Spieren

  

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners