Rocks n Rivers / Snowbreaks 9,0 9,0 10 0 396 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN

 

MVO Rocks 'n Rivers

MVO Beleid 
Om meer verantwoord met het milieu om te gaan, zijn voor alle bedrijfsprocessen richtlijnen opgesteld waardoor het milieu minder belast wordt . Wij zien MVO dan ook als integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Zo zijn er  voor alle bedrijfsprocessen MVO-specifieke richtlijnen opgesteld (zo wordt bij de inkoop van materialen gelet op de aanwezigheid van een keurmerk en zijn regels opgesteld voor energie-, water-, papierbesparing, vervoer en afvalscheiding). Het MVO beleid geldt niet alleen voor medewerkers. Ook vragen wij deelnemers om hier tijdens het evenement bij te helpen. Daarnaast heeft Rocks ’n Rivers een MVO-programma ontwikkeld, Mission Planet Earth, waarbij natuureducatie en een goed doel centraal staan. Zo zorgen wij samen met de klant voor een positieve bijdrage aan het milieu en de maatschappij!

Green Key | Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, MVO, de zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving.
Green Key staat garant voor de vrijwillige inzet van de ondernemer om méér aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt.  

MVO Nederland
Rocks ’n Rivers is partner van MVO Nederland, een snel groeiend netwerk van bedrijven, organisaties en mensen die actief zijn met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Hiermee willen we een bijdrage leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken en kennis en ervaring van MVO delen met andere organisaties en bedrijven.

Spieren voor Spieren
Het motto ‘Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren' past naadloos bij de activiteiten die wij uitvoeren. Daarom is Rocks 'n Rivers een partnership aangegaan met de Stichting Spieren voor Spieren. De opbrengsten van de stichting komen ten goede aan onderzoek naar spierziekte en de verbetering van het diagnosetraject. Wij organiseren jaarlijks belangeloos de succesvolle Spieren voor Spierendag, waaraan kinderen met een spierziekte gratis kunnen deelnemen. 
  
Natuurmonumenten
De activiteiten van Rocks ’n Rivers vinden vooral buiten plaats, in een natuurlijke omgeving. Om dit ook in de toekomst te kunnen blijven doen, zijn wij bedrijfsdonateur van de Vereniging Natuurmonumenten. Zij hebben meer dan 750.000 leden en werken vanuit één gezamenlijk doel: zorgen voor natuur in Nederland. Natuurmonumenten verwerft en beheert 355 natuurgebieden met een gezamenlijke oppervlakte van ruim 100.000 hectare. Zo houden ze Nederland open en groen, en kan iedereen blijven genieten van de natuur.
MVO  Rocks 'n Rivers
MVO  Rocks 'n Rivers
MVO  Rocks 'n Rivers
MVO  Rocks 'n Rivers
MVO  Rocks 'n Rivers
MVO  Rocks 'n Rivers
MVO  Rocks 'n Rivers
MVO  Rocks 'n Rivers
MVO  Rocks 'n Rivers

Reacties

'Wat een geweldige dag was het! We willen jullie nogmaals ontzettend bedanken voor jullie geweldige bijdrage aan deze dag! Fantastisch om te zien hoe enthousiast en betrokken iedereen van Rocks ’n Rivers is! Heel veel dank aan jullie allemaal.'
Directie Spieren voor Spieren

 


Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners