Bel ons direct 013 – 4690460 of mail info@rocks-n-rivers.nl
Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,5 8,5 10 0 280 klant-
beoordelingen
BedrijvenScholenParticulierenLocatiesOver onsContact

 

Certificering

TÜV Service Check verklaart dat Rocks 'n Rivers heeft aangetoond te beschikken over een gedocumenteerd veiligheids(management) systeem, conform de TÜV-VeBON veiligheidsnorm.

Rocks 'n Rivers BV is aangesloten bij de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland).

Rocks 'n Rivers BV is aangesloten bij de RECRON (Recreatie Ondernemers Nederland).

De Rocks 'n Rivers Holding BV is lid van de CLC-VECTA (CLC-VECTA Centrum voor Live Communication is dé brancheorganisatie voor bedrijven en organisaties die professioneel betrokken zijn bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderen, evenementen, entertainment en incentives).
Certificering
Certificering
Certificering
Certificering
Certificering

Reacties

'Ik ben van mening dat vele outdoorbedrijven een voorbeeld mogen stellen aan de manier hoe Rocks 'n Rivers het opleidingsweekend voor eigen instructeurs organiseert. Verder zijn stagiaires bij jullie aan het juiste adres omdat ze werkelijk de kans krijgen om iets nuttigs te leren. Mocht Rocks 'n Rivers mijn hulp nogmaals nodig hebben houd ik me aanbevolen'.
Jan Adriaanse, leercoach en beoordelaar NKBV, april 2011

 

'We kunnen constateren dat jullie veel zaken goed hebben geregeld. Denk daarbij aan het digitaliseren van het verkoopproces, een goed klantenbestand, de SRI’s en de ARI’s, vernieuwende activiteiten als het Masterplan, competentietesten, begeleiding van instructeurs en met name het hoge veiligheidsbewustzijn en enthousiasme van de instructeurs!'
TUV Service Check, 7 oktober 2010

 Blijf op de hoogte

 

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam *

E-mailadres *


Rocks 'n Rivers, goed geregeld

 

Garantie en Certificering

Verantwoord Ondernemen

Partners