Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,8 8,8 10 0 448 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN

 

Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt

  ga terug naar overzicht  

Beesd

 

Centraal in het midden van het land, tussen Culemborg en Beesd, ligt het mooie Landgoed Marienwaerdt.

 

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een evenement, congres, productpresentatie of vergadering nabij Utrecht, Geldermalsen, Tiel en Den Bosch? Heerlijkheid Mariënwaerdt is centraal gelegen in Midden Nederland op 5 minuten van de A2 en A15. Dit unieke, landelijk gelegen landgoed is een historische en unieke vergaderlocatie voor een uitstekend georganiseerd (relatie)evenement, personeelsfeest, vergadering, congres, workshop of seminar. De vergaderruimtes hebben ieder hun eigen sfeer en eigen capaciteit. Houd uw bijeenkomst bij een groot haardvuur, in een historische hoeve in het bos of met uitzicht over de akkers en weides van Mariënwaerdt. Ook buiten vergaderen in bijvoorbeeld de boomgaard behoort tot de mogelijkheden.

 

Duurzame en bijzondere locaties

Wie door de landgoedpoort van Heerlijkheid Mariënwaerdt rijdt, waant zich even in een andere wereld. De rust en ruimte van het landgoed werken zeer inspirerend tijdens zakelijke events. Duurzaamheid is voor landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt erg belangrijk. Daarom dragen de locaties van Mariënwaerdt het Green Key Gold keurmerk.

 

Vergaderlunches, bedrijfsborrels en zakelijke diners

Het niveau van de catering van Heerlijkheid Mariënwaerdt ligt heel hoog. De landgoedkok zorgt ervoor dat het u tijdens uw zakelijke partij aan niets ontbreekt. U kunt kiezen voor een arrangement met lunch, buffet of diner. Ook maatwerk is natuurlijk mogelijk, bijvoorbeeld bij speciale dieetwensen. De landgoedkok werkt zo veel mogelijk met biologische (landgoed)producten en de oogst van het landgoed.

 

Vergaderarrangementen en teambuildingsactiviteiten

Heerlijkheid Mariënwaerdt biedt u diverse vergaderarrangementen. Daarnaast bieden wij per seizoen bijzondere zakelijke arrangementen, zoals onze winterarrangementen. U kunt de arrangementen aanvullen met een bijzondere vergaderbreak of teambuildingsactiviteit, zoals een historische rondleiding door het Huis Mariënwaerdt of shooting games. Onze locatieadviseurs adviseren u graag over de beste opties voor uw zakelijke bijeenkomst. De meeste zakelijke bijeenkomsten op Heerlijkheid Mariënwaerdt zijn een maatwerkarrangement. Deze stellen wij graag voor u samen op basis van een goede inventarisatie van uw wensen en eisen.

 

Relatiedag, beurs of evenement

Het organiseren van zakelijke evenementen is een van de krachten van de locatieadviseurs van Mariënwaerdt. We organiseren zowel kleinschalige evenementen voor onze zakelijke opdrachtgevers, als evenementen met duizenden bezoekers. Hier is op het landgoed immers meer dan voldoende ruimte voor! We hebben ruime ervaring met grote culinaire evenementen, relatiedagen, beurzen en bedrijfsdagen.

 

Laat u verrassen door onze kennis en kunde en natuurlijk de prachtige, landelijke omgeving die Mariënwaerdt biedt voor uw evenement. Uw bijeenkomst kan buiten gehouden worden, binnen in een van onze locaties of in een compleet ingerichte (party)tent. Ook sportieve activiteiten en teambuildingsactiviteiten behoren tot de mogelijkheden.

 

Adres

't Klooster 5
4153 RR Beesd
Tel: 0345 68 70 10

 

Top programma's op deze locatie

Climate Battle
Strijd der Elementen
Special Task

Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt
Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt
Buiten bij Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt
Buiten bij Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt
Speeltuin bij Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt
Poort van Landgoed Heerlijkeheid Marienwaerdt
Locatie Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt
Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt
Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt

Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners