Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,8 8,8 10 0 448 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN

 

Landgoed Bosch en Duin

  ga terug naar overzicht  

Udenhout

 

Landgoed Bosch en Duin is gelegen aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen.

 

Een prachtige locatie met intieme sfeer en rijk gedecoreerde zalen welke allemaal voorzien zijn van een magnifiek terras met een prachtig uitzicht. De zalen, welke allemaal gecombineerd kunnen worden, kunnen een enorme meerwaarde voor uw evenement betekenen. Zij stralen allen een luxueuze, warme en eigentijdse sfeer uit. Landgoed Bosch en Duin heeft tevens goede voorzieningen om een seminar, vergadering of een andere zakelijke bijeenkomst te organiseren. Door de verschillend gedecoreerde vergaderzalen en/of door combinatie van diverse zalen is deze rustieke locatie uitstekend geschikt voor uw zakelijke bijeenkomst.

Er zijn veel ontspannende outdoor activiteiten mogelijk, zoals wandelen, fietsen en paardrijden, maar desgewenst ook meer avontuurlijke buitenarrangementen.

Restaurant
In de intieme, perfecte ambiance van het Bosrestaurant is het goed vertoeven. Het Bosrestaurant ademt een luxueuze, warme en eigentijdse sfeer uit. De manshoge haard maakt de ruimte extra knus en gezellig. Deze ruimte beschikt over een eigen riant terras met zicht op een vrolijke kinderspeeltuin.

De Ruiterbar doet zijn naam eer aan. Een uitermate sfeervolle bar, nostalgisch gedecoreerd met diverse koperwerken en ruiterattributen. Een Grand Café uitstraling, ondersteund door schilderingen van natuurtaferelen en ingericht met statafels in de vorm van grote biervaten. Echt een gezellige bar.

 

Adres

Schoorstraat 50
5071 RC Udenhout
Tel: 013 511 13 85

www.bosch-duin.nl

 

Top programma's op deze locatie

Climate Battle
Strijd der Elementen
Portofoonmissie
Special Task

Bosch en Duin
Bosch en Duin
Landgoed Bosch en Duin
Landgoed Bosch en Duin

Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners