Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,9 8,9 10 0 446 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN

 

Rocks 'n Rivers Evenementenlocatie

  ga terug naar overzicht  

Goirle

 

Welkom bij de veelzijdige evenementenlocatie van Rocks 'n Rivers, het Klim & Avonturenbos, gelegen op Natuurpoort de Roovertsche Leij.

 

Rocks 'n Rivers Evenementenlocatie is een top locatie voor al uw soorten evenementen! De locatie is centraal gelegen op één van de Brabantse Natuurpoorten, Natuurpoort de Roovertsche Leij, in een schitterende bosrijke omgeving. De natuurlijke omgeving wordt aangevuld met een goede infrastructuur en gratis parkeerplaatsen voor de gasten. 

Rocks 'n Rivers Evenementenlocatie is veelzijdig en biedt mogelijkheden voor de organisatie van onder andere bedrijfsuitjes, teambuildingsdagen, vergadersessies en zeskampen.
Ook voor sport- & survivaldagen voor scholen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Onze locatie beschikt verder ook over diverse ruimtes voor uw vergadersessie of teambuildingsactiviteiten, zoals:

- Vergaderruimte de "Bovenkamer" : een sfeervolle vergaderruimte voor een klein gezelschap (tot 12 personen) met uitzicht op de bosrijke omgeving. 

- de "Tribune" : de beste ideeën ontstaan in een relaxte sfeer! Organiseer op een informele manier uw meeting. Speciaal voor brainstormsessies / kick-off sessies is de "Tribune" ingericht. 

- Outdoor terrein : de locatie wordt omgeven door een groot outdoor terrein. Bestaande uit een event-veld, bosvelden, shootingterrein en een grote overkapping voor uw outdoor ontvangst met koffie/thee. 

Op het terrein is tevens het Klim & Avonturenbos gelegen, onderdeel van Rocks 'n Rivers.
Het Klim & Avonturenbos van 4 hectare bestaat uit diverse routes en tokkelbanen door de boomtoppen. Er is ook een rolstoelvriendelijk klimparcours aangelegd. Kijk voor meer informatie over deze locatie op www.klimenavonturenbos.nl 

Verder zijn er ook omkleedruimtes mét douches waar je na de een actieve middag op kan frissen om je dag te vervolgen op het terras, in het restaurant of elders. Kortom de perfecte uitvalsbasis voor elke bijeenkomst met een actief karakter.

Ook is er aandacht in onze activiteiten voor de koppeling met de omliggende landgoederen, educatieve buitenactiviteiten en het gebruik van streekproducten. Op deze manier willen we voor iedereen toegankelijk en aantrekkelijk zijn! 
 
Catering mogelijkheden: 
Maak uw evenement compleet met catering via / in het nabij gelegen restaurant de Roovertsche Leij. Een prachtige langgevelboerderij met grote terrassen, waar het heerlijk vertoeven is. Behalve een restaurant hebben zij ook twee ruimtes voor vergaderingen voor grotere gezelschappen (tot 50 personen).  

Wilt u liever exclusief voor uw groep een barbecue en niet dat u op het terras moet plaats nemen? Dan is het bijgebouwtje 't Schop perfect geschikt!

 

Adres

Gorps Baantje 5
5051 PX Goirle

 

Top programma's op deze locatie

Klim & Zip Plus
Strijd der Elementen
Teambuildingsdag

Evenementen locatie
Evenementen locatie
Evenementenlocatie Rocks n Rivers
Bovenkamer
Tribune
Klim en avonturenbos
Bainstorm
Bankje 20 jaar
Rocks 'n Rivers Evenementenlocatie
Rocks 'n Rivers Evenementenlocatie
Rocks 'n Rivers Evenementenlocatie
Rocks 'n Rivers Evenementenlocatie
Rocks 'n Rivers Evenementenlocatie
Rocks 'n Rivers Evenementenlocatie
Rocks 'n Rivers Evenementenlocatie
Rocks 'n Rivers Evenementenlocatie
Rocks 'n Rivers Evenementenlocatie

Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners