Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,9 8,9 10 0 446 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN

Vergaderarrangementen

Een kleinschalige vergader sessie in de omgeving van Tilburg organiseren? De evenementenlocatie van Rocks 'n Rivers ligt midden in de bossen op de Natuurpoort de Roovertsche Leij en biedt betaalbare vergaderruimtes en heeft daarbij ook verrassende activiteiten die de vergadering een boost kunnen geven.
Vergaderen

Vergaderen

Op een unieke plek vergaderen? De "Bovenkamer" is uitermate geschikt voor een sessie!

Brainstormsessie

Brainstormsessie

Organiseer op een informele manier een sessie en kom gezamenlijk op de beste ideeen.

Hei sessie

Hei sessie

Ga in alle rust in een bosrijke omgeving buiten (!) vergaderen.


Vergaderarrangementen

Vergaderen Tilburg

Op zoek naar een leuke en originele vergaderlocatie in de omgeving van Tilburg? We helpen je graag bij het organiseren van een kleinschalige vergadering in een bosrijke omgeving. 


Vergadering

Een vergadering voor een afdeling organiseren? Bedenk van te voren wat het doel is. Ga je voor een ochtend vergadering of voor een hele dag? Combineer een dagdeel met een fun of teambuilding activiteit. Hierdoor krijg je weer inspiratie voor het vervolg van de vergadering. Bekijk hoeveel mensen mee gaan en wat het budget is. Kies vervolgens een bedrijfsactiviteit die past bij jouw personeel en waaraan iedereen mee kan doen. Dat geeft de grootste kans op deelname van het personeel. Let bij de keuze van locatie op de bereikbaarheid, ook met openbaar vervoer en of er voldoende parkeerplaatsen zijn (liefst gratis). Uiteraard moet het betaalbaar zijn en leuk zijn voor iedereen. Daarom hebben wij keuze uit verschillende vergaderarrangementen in de omgeving van Tilburg. Veel van onze vergaderarrangementen zijn geschikt voor een passende vergadering met een actieve onderbreking.Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners