Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,9 8,9 10 0 446 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN
  ga terug naar overzicht  

Leidinggeven op afstand

Hoe geef je als leidinggevende leiding aan jouw medewerkers op afstand? Hoe voer je het echte gesprek op afstand? Hoe zie je of jouw medewerkers gemotiveerd zijn en of ze de output leveren die je van ze verwacht? Hoe zorg jij er op afstand voor dat mensen de voortgang en het resultaat van hun werk kunnen zien?
  
Hoe borg je dat jullie samen het beste resultaat blijven neerzetten in een veranderende (online) wereld? Allemaal vragen die nu (extra) relevant zijn in deze tijd van leidinggeven op afstand.
Voor jou als leidinggevende is het van belang dat je ervoor zorgt dat je medewerkers goed met elkaar blijven communiceren en met elkaar in verbinding blijven.

 Tijdschema Tijdschema

Om 09.30 uur ontvangen we jou in de natuur in Goirle. Om vervolgens na een korte kennismaking te starten met een ervaringsgerichte opdracht waarbij je op afstand leidinggeeft en hen motiveert om een goed resultaat neer te zetten.
 
Aan jou de uitdaging om de resultaten te monitoren en je collega’s hier deelgenoot van te maken. Ondertussen word je overspoeld met informatie en is jouw zicht letterlijk beperkt. Het lijkt wel erg op je thuis werksituatie zo….
 
Na de lunch gebruiken we jouw individuele inzichten en de gemeenschappelijke ervaringen, voortkomend uit de ervaringsgerichte opdracht, om samen te reflecteren op leidinggeven op afstand en leidinggeven aan meer zelfsturing. Je wordt meegenomen in korte theorie en uitgangspunten die we terplekke vertalen naar een actieplan voor jouw team/ medewerkers.
 
Om 17.00 uur sluiten we de dag met elkaar af met een gesprek en een borrel; ieder vanuit een eigen hangmat, waarbij je zowel contact kunt hebben met anderen als ‘op afstand’ kunt zijn door individueel te reflecteren.

Leidinggeven op afstand Leidinggeven op afstand
Leidinggeven op afstand Leidinggeven op afstand
Leidinggeven op afstand Leidinggeven op afstand
Leidinggeven op afstand Leidinggeven op afstand
Leidinggeven op afstand Leidinggeven op afstand

Inhoud programma Inhoud programma

Tijdens deze dag laten we jou in de natuur en in het bijzijn van collega leidinggevenden (van je eigen organisatie als jullie als organisatie aan het programma deelnemen of uit verschillende organisaties en branches als je individueel inschrijft) ervaren wat leidinggeven op afstand inhoudt en reiken we je praktische tools aan om de dag erna in je team (online) toe te passen. Even met afstand van het werk in een metafoor alle relevante vragen die bij leidinggeven op afstand komen kijken ervaren met als doel om je effectiviteit in je werkcontext te vergroten. Op afstand werken is de laatste jaren steeds gewoner geworden. Structureel en allemaal vanuit huis werken omdat het moet is nieuw. 

 
Vragen die aan bod komen:

 • Hoe begeleid jij jouw medewerkers nu alle structuur en routines van hun vertrouwde werkplek zijn weggevallen?
 • Hoe blijven jullie samen productief en creëren jullie een verbindende en productieve werksfeer op afstand?
 • Wat kan of moet beter in jouw manier van leidinggeven, om duurzamer en effectiever samen te kunnen werken? 

De impact van deze dag
Na deze dag heb je de impact van leidinggeven op afstand en vanuit verbinding ervaren en gevoeld.
We voeren het gesprek met je over wat er met je gebeurde; welke gedachten, emoties, patronen optraden en wat deze over jou en jouw manier van leidinggeven op afstand zeggen. Je hebt gereflecteerd op jouw eigen ervaringen van de samenwerking met jouw team in de periode voorafgaand aan deze dag. Je hebt zin om de gekregen praktische tips toe te passen in jouw team.
   
Ons streven is dat:

 • jij terugkijkt op een inzicht- & energie gevende dag in een mooie natuurlijke setting.
 • jij diverse uitgangspunten en tools kent om jouw team resultaatgericht en op afstand aan te sturen en individuele medewerkers te motiveren.
 • jij gereflecteerd hebt op je eigen talenten, valkuilen en copingstijlen en wat dit voor je betekent bij leidinggeven op afstand. 
      

Resultaat voor de organisatie
Gemotiveerde medewerkers die vanuit verbinding en resultaatgericht samenwerken vormen de basis van een vitale organisatie. Jij bent na deze dag in staat om met nieuwe input impact te hebben met jouw manier van leidinggeven op afstand en samen met jouw team door te bouwen. 

 

Wie zijn de trainers?
  Veronique Willems


Ruben Lamboo


Bob Willems

 
Veronique
 is Trainer & Teamcoach en expert op het gebied van Zelfsturing.
Ruben is Trainer & Teamcoach en expert op het gebied van Ervaringsleren.
Bob is Leiderschapstrainer & Organisatieadviseur en expert op het gebied van Mental Coaching.

 
Data   
Voor losse inschrijvingen wordt deze datum later bepaalt.

Indien je met meerdere leidinggevenden (minimaal 6) uit jouw organisatie wilt deelnemen kunnen we samen zoeken naar een datum dat jullie allemaal beschikbaar zijn zodat we het In Company kunnen faciliteren.  


Deelnemen?

Om deel te nemen aan deze dag dien je je online in te schrijven middels het aanvragen van een offerte. Vervolgens nemen wij contact met je op voor de nadere details omtrent jou en eventuele deelnemende leidinggevende collega's.
  

Tarieven

   
€ 425,- per persoon, excl. BTW.
    
Hierbij zit inbegrepen:

 • Voorbereiding en uitvoering van een dagvullend programma door bevlogen trainers.

 • Begeleiding door ervaren instructeur(s) van de ervaringsgerichte opdracht.

 • Onkosten organisatie.

 • Gebruik van de outdoorterreinen.

 • Gebruik van de binnenlocaties (in geval van slecht weer).

 • Het boekje: "Zelfsturing vraagt leidinggeven, 50 praktische tips voor leidinggeven aan zelfsturing" (Peek & Willems 2020).
 • Ongevallenverzekering.

 • Catering: ontvangst met koffie, thee en taart, lunch en borrel.
     

Optioneel – individuele coaching on the job (€ 295,- p.p. excl. BTW)

Wij geloven erg in coaching ‘on the job’ en bieden je optioneel aan om op jouw eigen werkplek gecoacht te worden op jouw aanpak en gedrag en het effect ervan. Onze trainer / teamcoach spreekt een online sessie met je voor, neemt als observator deel aan de sessie, observeert je op basis van jouw (leer)vragen en bespreekt die 1 op 1 met je na, meteen na de dag. Neem contact met ons voor de mogelijkheden.

Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners