Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,5 8,5 10 0 351 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN

Rocks 'n Rivers Evenementenlocatie

Een bedrijfsuitje in de omgeving van Tilburg organiseren? De evenementenlocatie van Rocks 'n Rivers ligt midden in de bossen op de Natuurpoort de Roovertsche Leij en biedt verrassende, betaalbare activiteiten en heeft heerlijke catering. De activiteiten worden altijd afgestemd op de deelnemers. Ideaal voor teambuilding, maar ook als plezier voorop staat is er volop keuze voor een leuk bedrijfsuitje.
Teambuildingsdag

Teambuildingsdag

Samen presteren schept een band. Tijdens onze teambuilding draait alles om het vertrouwen in elkaar.

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Een gevarieerd gezelschap van collega's vraagt om een gevarieerde activiteiten invulling!

Vergaderen

Vergaderen

Op een unieke plek vergaderen? De "Bovenkamer" is uitermate geschikt voor een sessie!

Brainstormsessie

Brainstormsessie

Organiseer op een informele manier een sessie en kom gezamenlijk op de beste idee├źn.

Jubileum vieren

Jubileum vieren

Wilt u eens uw bedrijfsjubileum op een onvergetelijke manier vieren met uw werknemers?

Evenement op maat

Evenement op maat

Onze evenementenlocatie biedt mogelijkheden voor de organisatie van een bijzonder evenement.


Rocks 'n Rivers Evenementenlocatie

Bedrijfsuitje Tilburg

Op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje in de omgeving van Tilburg? We helpen je graag met bij het organiseren van een leuke bedrijfsactiviteit waaraan iedereen mee kan doen.


Bedrijfsuitje

Je leert je collega’s op een andere manier kennen tijdens een bedrijfsuitje op de evenementenlocatie van Rocks 'n Rivers. Het is lastig om elk jaar weer een origineel bedrijfsuitje te verzinnen. Daarom bieden wij verschillende bedrijfsactiviteiten aan van recreatief, creatief tot sportief. Er zijn volop leuke bedrijfsuitjes te vinden in Tilburg en omgeving. We helpen je daarom graag bij het vinden van het juiste uitje voor je bedrijf. Een bedrijfsuitje met veel beweging, creativiteit of juist de teambuilding? Wij bieden altijd een passende bedrijfsactiviteit. Eigenlijk zijn de mogelijkheden onbeperkt tijdens een bedrijfsuitje nabij Tilburg. Enkele voorbeelden zijn een GPS smokkeltocht, klimactiviteiten of maak je liever een natuurwandeling met gids?


Bedrijfsactiviteiten nabij Tilburg

Een bedrijfsuitje moet voor iedereen toegankelijk zijn. Het is een ideaal moment om een andere kant van je collega’s te ontdekken en samen plezier te maken. Dit versterkt de onderlinge band en zal het personeel extra motiveren. Uit onderzoek blijkt dat bijna alle personeelsleden meegaan als je een bedrijfsuitje plant op een werkdag.

Uitje met het bedrijf

Een uitje met je bedrijf organiseren? Bedenk van te voren wat het doel is. Ga je voor fun of meer voor de teambuilding? Bekijk hoeveel mensen mee gaan en wat het budget is. Kies vervolgens een bedrijfsactiviteit die past bij jouw personeel en waaraan iedereen mee kan doen. Dat geeft de grootste kans op deelname van het personeel. Let bij de keuze van locatie op de bereikbaarheid, ook met openbaar vervoer en of er voldoende parkeerplaatsen zijn (liefst gratis). Uiteraard moet het betaalbaar zijn en leuk zijn voor iedereen. Daarom hebben wij keuze uit verschillende bedrijfsactiviteiten in de omgeving van Tilburg. Veel van onze bedrijfsuitjes zijn geschikt voor teambuilding. Maar ook om de communicatie binnen het team te verbeteren.Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners