Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,5 8,5 10 0 351 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN

Portfolio

Op zoek naar een bijzonder evenement met een speciale doelstelling? Elk succesvol evenement is maatwerk en begint met een grondige voorbereiding. Wij zijn de specialist als het aankomt op een perfecte afstemming van activiteiten en locatie. Laat u inspireren door evenementen en projecten die we eerder succesvol hebben georganiseerd.
Personeelsdag Brabant

Personeelsdag Brabant

Organisatie van de Jaarlijkse Familiedag voor de werknemers, partners en kinderen van Centrica Energy Upstream.

Actief Bedrijfsuitje

Actief Bedrijfsuitje

Organisatie van een actief bedrijfsuitje voor de Beckers Benelux dag vanuit Landgoed Bosch & Duin te Udenhout.

Personeelsdag Strand

Personeelsdag Strand

Organisatie van een informele personeelsdag met daarin een keuzeprogramma voor een gemĂȘleerd gezelschap op het strand.

Teamdag Outdoor

Teamdag Outdoor

Een teamdag met verschillende outdoor activiteitenblokken voor Politiekorps Zuid Holland Zuid.

Teambuilding voor grote groepen

Teambuilding voor grote groepen

Een social event waarbij in 2 uur tijd 2000 deelnemers actief bezig zijn met teambuilding als doel.

Bedrijfsevenement in Openluchtmuseum

Bedrijfsevenement in Openluchtmuseum

In opdracht van WMX Communications de verzorging van het jaarlijkse sportuitje voor Technische Unie.


Portfolio

Evenement voor uw bedrijf
Op zoek naar een bijzonder bedrijfsevenement met een thema of met een speciale doelstelling? Op deze webpagina geven we u een dosis inspiratie bij de organisatie van originele evenementen in Nederland.
Samen met u bepalen we de plannen en mogelijkheden. Met onze ervaring sinds 1994 en met passie voor het vak, presenteren wij u altijd een klinkend concept met een heldere, bespreekbare offerte. Bij ons geen (financiële) verrassingen achteraf. Een geslaagd bedrijfsevenement begint bij Rocks ’n Rivers. Wij hebben er ons vak van gemaakt!

Bedrijfsevenement organiseren?
Een evenement voor uw bedrijf organiseren? Dat is best lastig. Want een bedrijfsevenement moet betaalbaar zijn, de locatie goed te bereiken en ook nog eens leuk voor iedereen. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende activiteiten en locaties in heel Nederland. Onze evenementen zijn prima geschikt geschikt als teambuilding. Maar ook om de communicatie en de sfeer binnen een team of afdeling te verbeteren. Ga, voordat u een evenement gaat organiseren, na wat het doel is, hoeveel collega's of realties er meegaan en uiteraard wat het mag kosten. Onderzoek wijst uit dat een bedrijfsevenement op een werkdag kan rekenen op bijna alle personeelsleden. Vergeet niet een wervelende uitnodiging te sturen en stuur een paar dagen voor het bedrijfsuitje een reminder naar uw personeel.

Een origineel bedrijfsevenement
Niet alle collega's vinden dezelfde activiteiten leuk om te doen.  Daarom presenteren wij u verschillende bedrijfsactiviteiten op mooie locaties in heel Nederland. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste activiteiten en locatie voor uw bedrijfsevenement. Of u nu een evenement wil met actie, creativiteit of juist aan de teambuilding wil werken, wij hebben altijd een passende programma. De ideeën en mogelijkheden zijn onbeperkt.

Collega's tijdens een bedrijfsevenement
U leert uw collega’s op een hele andere manier kennen tijdens een van onze bedrijfsevenementen. Het is daarom belangrijk dat zoveel mogelijk medewerkers deelnemen. Een bedrijfsevenement dient dan ook voor iedereen toegankelijk te zijn. Maar ook leuk om te doen en liefst met mooi weer natuurlijk. Het is een mooi moment om een andere kant van uw collega’s te ontdekken en samen plezier te maken. Dit versterkt de onderlinge band en zal uw medewerkers extra motiveren.
Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners