Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,5 8,5 10 0 334 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN

Natuurpoort de Roovertsche Leij

Een bedrijfsuitje in de omgeving van Tilburg organiseren? Natuurpoort de Roovertsche Leij ligt midden in de bossen, biedt verrassende en betaalbare activiteiten en heeft heerlijke catering. De activiteiten worden altijd afgestemd op de deelnemers. Ideaal voor teambuilding, maar ook als plezier voorop staat is er volop keuze voor een leuk bedrijfsuitje.
Keuze Programma

Keuze Programma

Een gevarieerd gezelschap van collega's vraagt om een gevarieerde activiteiten invulling!

Bushcraft Vuurspel

Bushcraft Vuurspel

Een spannend spel waarbij je oriëntatie en bushcraft vaardigheden op de proef worden gesteld.

Outdoor Challenge

Outdoor Challenge

Een mix van actieve en ludieke outdoor activiteiten. Wie wint deze Challenge?

Smokkelmissie

Smokkelmissie

Een ludiek communicatie spel op de grens van Nederland en België.

Het geheim van de Brouwer

Het geheim van de Brouwer

Maak een bijzondere team wandeling door één van de mooiste dorpen van Brabant!

Landgoed Spelen

Landgoed Spelen

Een ontspannen activiteit bestaande uit een golfclinic, kloot- en kruisboogschieten.


Natuurpoort de Roovertsche Leij

Bedrijfsuitje Tilburg

Op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje in de omgeving van Tilburg? We helpen u graag met bij het organiseren van een leuke bedrijfsactiviteit waaraan iedereen mee kan doen.


Bedrijfsuitje

U leert uw collega’s op een andere manier kennen tijdens een bedrijfsuitje op Natuurpoort de Roovertsche Leij. Het is lastig om elk jaar weer een origineel bedrijfsuitje te verzinnen. Daarom bieden wij verschillende bedrijfsactiviteiten aan van recreatief, creatief tot sportief. Er zijn volop leuke bedrijfsuitjes te vinden in Tilburg en omgeving. We helpen u daarom graag bij het vinden van het juiste uitje voor uw bedrijf. Een bedrijfsuitje met veel beweging, creativiteit of juist de teambuilding? Wij bieden altijd een passende bedrijfsactiviteit. Eigenlijk zijn de mogelijkheden onbeperkt tijdens een bedrijfsuitje nabij Tilburg. Enkele voorbeelden zijn een GPS smokkeltocht, klimactiviteiten of maak je liever een natuurwandeling met gids?


Bedrijfsactiviteiten nabij Tilburg

Een bedrijfsuitje moet voor iedereen toegankelijk zijn. Het is een ideaal moment om een andere kant van uw collega’s te ontdekken en samen plezier te maken. Dit versterkt de onderlinge band en zal het personeel extra motiveren. Uit onderzoek blijkt dat bijna al uw personeelsleden meegaan als u een bedrijfsuitje pland op een werkdag.

Uitje met uw bedrijf

Een uitje met uw bedrijf organiseren? Bedenk van te voren wat het doel is. Gaat u voor fun of meer voor de teambuilding? Bekijk hoeveel mensen mee gaan en wat het budget is. Kies vervolgens een bedrijfsactiviteit die past bij uw personeel en waaraan iedereen mee kan doen. Dat geeft de grootste kans op deelname van uw personeel. Let bij de keuze van locatie op de bereikbaarheid, ook met openbaar vervoer en of er voldoende parkeerplaatsen zijn (liefst gratis). Uiteraard moet het betaalbaar zijn en leuk zijn voor iedereen. Daarom hebben wij keuze uit verschillende bedrijfsactiviteiten in de omgeving van Tilburg. Veel van onze bedrijfsuitjes zijn geschikt voor teambuilding. Maar ook om de communicatie binnen het team te verbeteren.Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners