Rocks n Rivers / Snowbreaks 9,1 9,1 10 0 359 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN
  ga terug naar overzicht  

Bedrijfsuitje

Wilt u graag een actief bedrijfsuitje organiseren midden in de bosrijke omgeving en waarbij plezier hebben met elkaar hoog in het vaandel staat? Dan is een bedrijfsuitje op de Rocks 'n Rivers Evenementenlocatie een perfecte keuze.

 Tijdschema Tijdschema

Voorbeeldprogramma: 
13.00 uur : Ontvangst met koffie / thee en lekkernijen.


13.30 uur : 1e keuzeprogramma.

15.30 uur : Korte pauze met een drankje en een BOS-snack.

16.00 uur : 2e keuzeprogramma.

18.00 uur : Prijsuitreiking en borrelen op het terras.

19.00 uur : Heerlijke barbecue bij restaurant de Roovertsche Leij.

Bedrijfsuitje Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje Bedrijfsuitje

Inhoud programma Inhoud programma

Bestaat uw groep uit een gemêleerd gezelschap en is het daarom moeilijk om één keuze te maken voor de hele groep? Dan is het keuzeprogramma een ideale invulling voor het bedrijfsuitje. 

Als tijdsplanning kunnen we twee keer een keuzeprogramma van twee uur aanbieden. Zo kunnen de deelnemers in totaal twee keuzes maken voor een activiteit welke het beste bij ze past en hebben ze een onvergetelijke middag bij de Rocks 'n Rivers Evenementenlocatie.  

U kunt kiezen uit:

Klim & Zip: bedwing onze 3 klimparcoursen tot wel 10 meter hoogte, klauter over hoge bruggen, bedwing touwnetten en suis naar beneden op de zip-lines. (€20,95 p.p.)

Fun Klimmen: klim en klauteren op 10 verschillende activiteiten! De hoogte varieert van 1,5 tot maar liefst 12 meter. Er zijn 10 verschillende activiteiten die je binnen de beschikbare tijd allemaal kan doen: Klimwand | Hoog net (2x) | Monkey Climb (2x) | Free Fall | Pamper Jump | Slackline | Kantelladder | Boulderen (€20,95 p.p.)
 
High Events: beleef de spannendste en uitdagendste hoogte activiteiten van het Klim & Avonturenbos, bestaande uit: kratjes stapelen en de big swing. (€28,50 p.p.)

GPS Wandeltocht: voorzien van een rugzak met GPS en roadbook met opdrachten, trekken de deelnemers de natuur in voor een bijzonder avontuur. (€9,95 p.p.)

Kickbike Smokkeltocht: ontdek de geheimen van de smokkeltijd per kickbike! Verken met een step het grensgebied tussen Tilburg en Poppel. Je krijgt een rugzak met kaart, kompas en een leuke fotozoektocht. (€15,95 p.p.)

Shooting Games: een spannend schiettoernooi met handboog, kruisboog en luchtbuks, waar iedereen aan kan deelnemen. (€21,95 p.p.)

Archery Tag: een spectaculaire combinatie van trefbal en boogschieten. Een spannend actiespel waarbij je in teams tegen elkaar speelt. (€19,95 p.p.)

Mountainbiken: Ontdek de mooiste plekjes van het Langoed Gorp & Roovert met de mountainbike. Als iedereen de mountainbike beheerst, duiken we de bossen in. (€32,95 p.p.)

Reacties van klanten Reacties van klanten

  • "Het was een goed georganiseerde en leuke dag in een zeer mooie omgeving. Door de enthousiaste begeleiding van Rocks 'n Rivers werd het teambuilding-spel een succes. Iedereen werd er bij betrokken. De barbecue bij het naburige restaurant was uitstekend verzorgd. Al met al een zeer geslaagde dag!"
    Brabantse Delta

Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners