Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,8 8,8 10 0 454 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN

Bedrijfsuitjes

Een dag ongedwongen met elkaar op stap gaan werkt motiverend. Wij organiseren bedrijfsuitjes, waarbij de nadruk ligt op plezier, gezelligheid en een informele sfeer. Actief, cultureel of culinair? Wij regelen alles tot in de puntjes voor u, zodat de opzet van de dag zeker slaagt. Onze instructeurs zorgen met hun enthousiasme voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. 

Bedrijfsuitje Klim & Avonturenbos

Bedrijfsuitje Klim & Avonturenbos

Een gevarieerd gezelschap van collega's vraagt om een gevarieerde activiteiten invulling!

Team Outdoordag

Team Outdoordag

Deze Team Outdoordag daagt u uit om samen te werken om zo de meeste punten te verdienen!

Geheim van de Brouwer

Geheim van de Brouwer

Maak een bijzondere team wandeling door een van de mooiste dorpen van Brabant!

Evenement op maat

Evenement op maat

Onze evenementenlocatie biedt mogelijkheden voor de organisatie van een bijzonder evenement.

Teambuildingsdag

Teambuildingsdag

Samen presteren schept een band. Tijdens onze teambuilding draait alles om het vertrouwen in elkaar.

Jubileum vieren

Jubileum vieren

Wilt u eens uw bedrijfsjubileum op een onvergetelijke manier vieren met uw werknemers?


Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje Brabant door Rocks 'n Rivers

Een bedrijfsuitje in de omgeving van Tilburg organiseren? De evenementenlocatie van Rocks 'n Rivers ligt midden in de bossen op de Natuurpoort de Roovertsche Leij en biedt verrassende, betaalbare activiteiten en heeft heerlijke catering. De activiteiten worden altijd afgestemd op de deelnemers. Ideaal voor teambuilding, maar ook als plezier voorop staat is er volop keuze voor een leuk bedrijfsuitje.

Arrangementen bedrijfsuitje

Voor onze bedrijfsuitje arrangementen verwijzen wij u naar onze overzichtspagina bedrijfsuitjes in BrabantWat dacht u van een avontuur in ons Klim & Avonturenbos, een Kano Safari tussen de wilde dieren, een landgoed spel, een zoektocht naar het geheim van de Brouwer, een GPS Smokkeltocht of de Shooting Games? Zomaar een greep uit onze mogelijkheden van een bedrijfsuitje in Tilburg of op een andere locatie in Nederland. Ook tijdens de wintermaanden is ons aanbod talrijk. Zo kunt u op zoek gaan naar het Geheim van Koning Winter of strijden om de Winter Games!

Bedrijfsuitje Tilburg

Zoekt u een bedrijfsuitje Tilburg? Onze vaste locaties liggen in de buurt van Tilburg. Bij al onze locaties en onze bedrijfsuitjes Tilburg ligt de nadruk op plezier, gezelligheid en een informele sfeer. We stellen uw bedrijfsuitje zo samen dat de opzet van de dag zeker slaagt: verrassend en succesvol. Je leert je collega’s op een andere manier kennen tijdens een bedrijfsuitje op de evenementenlocatie van Rocks 'n Rivers. Het is lastig om elk jaar weer een origineel bedrijfsuitje te verzinnen. Daarom bieden wij verschillende bedrijfsactiviteiten aan van recreatief, creatief tot sportief. Er zijn volop leuke bedrijfsuitjes te vinden in Tilburg en omgeving. We helpen je daarom graag bij het vinden van het juiste uitje voor je bedrijf. Een bedrijfsuitje met veel beweging, creativiteit of juist de teambuilding? Wij bieden altijd een passende bedrijfsactiviteit. Eigenlijk zijn de mogelijkheden onbeperkt tijdens een bedrijfsuitje nabij Tilburg. Enkele voorbeelden zijn een GPS smokkeltocht, klimactiviteiten of maak je liever een natuurwandeling met gids? Een bedrijfsuitje moet voor iedereen toegankelijk zijn. Het is een ideaal moment om een andere kant van je collega’s te ontdekken en samen plezier te maken. Dit versterkt de onderlinge band en zal het personeel extra motiveren. Uit onderzoek blijkt dat bijna alle personeelsleden meegaan als je een bedrijfsuitje plant op een werkdag.


Uitje met het bedrijf

Een uitje met je bedrijf organiseren? Bedenk van te voren wat het doel is. Ga je voor fun of meer voor de teambuilding? Bekijk hoeveel mensen mee gaan en wat het budget is. Kies vervolgens een bedrijfsactiviteit die past bij jouw personeel en waaraan iedereen mee kan doen. Dat geeft de grootste kans op deelname van het personeel. Let bij de keuze van locatie op de bereikbaarheid, ook met openbaar vervoer en of er voldoende parkeerplaatsen zijn (liefst gratis). Uiteraard moet het betaalbaar zijn en leuk zijn voor iedereen. Daarom hebben wij keuze uit verschillende bedrijfsactiviteiten in de omgeving van Tilburg. Veel van onze bedrijfsuitjes zijn geschikt voor teambuilding. Maar ook om de communicatie binnen het team te verbeteren.


Bedrijfsuitje Op Maat

Wenst u liever een volledig Op Maat geschreven bedrijfsuitje in Tilburg of op een andere locatie? Doe alvast inspiratie op, op onze inspiratiepagina waar reeds uitgevoerde bedrijfsuitjes Op Maat staan beschreven, tot wel 2.500 deelnemers. Wij bedenken vervolgens samen met u een thema, letten op de details en stemmen de onderdelen zó op elkaar af dat de opzet van uw bedrijfsuitje zeker slaagt en bij uw bedrijf past. Wat het ook wordt, over uw bedrijfsuitje zal nog lang worden nagepraat. Is uw interesse verder gewekt? Neem dan snel contact op voor persoonlijk advies of bel met 013-4690460 of mail info@rocks-n-rivers.nl.Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners