Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,8 8,8 10 0 448 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN

Nederland

Een jubileum in aantocht of een gezellig uitje met het personeel? Wij bedenken voor elk bedrijfsevenement een passend programma. Op elke gewenste locatie in Nederland. Culinair, feestelijk of actief. Bij ons kunt u altijd rekenen op verrassende activiteiten, afgestemd op de deelnemers. Zo wordt uw bedrijfsevenement een blijvende herinnering.

Nederland

Activiteiten Nederland

Wat dacht u van een avontuur in ons Klim & Avonturenbos, een Kano Safari tussen de wilde dieren, een landgoed spel, een zoektocht naar het geheim van de Brouwer, een GPS Smokkeltocht of de Shooting Games? Zomaar een greep uit onze activiteiten in Nederland. Ook tijdens de wintermaanden is ons aanbod talrijk. Zo kunt u op zoek gaan naar het Geheim van Koning Winter of strijden om de Winter Games! 

Tijdens onze activiteiten in Nederland ligt de nadruk op plezier, gezelligheid en een informele sfeer. We stellen uw activiteiten zoals een bedrijfsevenement zo samen dat de opzet van de dag zeker slaagt: verrassend en succesvol. Wij hebben genoeg bijzondere uitjes.

Bedrijfsevenement Op Maat

Wenst u liever een volledig op maat geschreven bedrijfsevenement? Doe alvast inspiratie op, op onze inspiratiepagina waar reeds uitgevoerde bedrijfsevenementen op maat staan beschreven, tot wel 2.500 deelnemers. 

Wij bedenken vervolgens samen met u een thema, letten op de details en stemmen de onderdelen zó op elkaar af dat de opzet van uw bedrijfsevenement zeker slaagt! Wat het ook wordt, over uw bedrijfsevenement zal nog lang worden nagepraat! Is uw interesse verder gewekt? Neem dan snel contact op voor persoonlijk advies of bel met 013-4690460 of mail info@rocks-n-rivers.nl.

Elk bedrijfsevenement of teambuilding activiteit is bij ons in goede handen. Wij bedenken samen met u een thema, letten op de details en stemmen de onderdelen zo op elkaar af dat de opzet van uw bedrijfsuitje of teambuilding zeker slaagt!

Bijzondere uitjes Nederland

Of u nu graag een dagje uit met de kinderen gaat, de teambuilding van uw (sport)team wilt verbeteren of een meerdaagse bedrijfsevenement organiseert, wij hebben verschillende bijzondere uitjes voor u. Over deze bijzondere uitjes zal nog lang nagepraat worden. Zo hebben wij verschillende bijzondere uitjes in combinatie met een bezoek aan het Safaripark, waarna ook nog eens overnacht kan worden in een Afrikaanse lodge. De keuze is reuze. Wij organiseren bijzondere uitjes in heel Nederland vanaf onze vaste locaties.

In Nederland bieden wij diverse bedrijfsevenementen aan vanuit onze vaste locaties: Natuurpoort de Roovertsche Leij en Safaripark Beekse Bergen. Beide locaties zijn gelegen nabij Tilburg, in een schitterende omgeving! Kijk hier voor inspiratie voor bedrijfsevenementen en teambuilding activiteiten in Nederland vanaf deze vaste locaties:  

Zoekt u liever een op maat evenement vanaf een eigen locatie? Op onze website kunt u inspiratie op doen. Informeer gerust naar de mogelijkheden door contact op te nemen via de telefoon, e-mail of middels het aanvraagformulier.Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners