Bel ons direct 013 – 4690460 of mail info@rocks-n-rivers.nl
Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,5 8,5 10 0 331 klant-
beoordelingen
BedrijvenScholenParticulierenLocatiesOver onsContact
  ga terug naar overzicht  
Vuur spugen bij Incentive Jubileum
Via Ferrata bij Incentive Jubileum
Incentive Jubileum
Paardrijden bij Incentive Jubileum
Mountainbiken bij Incentive Jubileum
Accomodatie voor Incentive Jubileum
Lekker eten bij Incentive Jubileum

Incentive Jubileum

Volledige organisatie van het Jubileumweekend van Louwers Glastechniek voor medewerkers en partners in de Belgische Ardennen.

Inhoud programma Beschrijving programma

Aantal personen: 50

Tijdsduur: 3 dagen

Locatie: Gites Villatoile

 

Wens
Volledige organisatie van het Jubileumweekend van Louwers Glastechniek voor medewerkers en partners in de Belgische Ardennen.

Realisatie
Op vrijdagmiddag werd de groep met een luxe touringcar naar de Belgische Ardennen gebracht. Aangekomen in het vestingstadje Anseremme werd het laatste stukje van de reis afgelegd op speciale fietsen of kon een mooie wandeling gemaakt worden langs rivier de Lesse.

De groep sliep rondom een Middeleeuwse binnenplaats in drie sfeervolle groepshuizen. Bij aankomst van de deelnemers waren alle bedden opgemaakt en stond de bagage al op de kamer. Hierdoor konden de deelnemers direct doorlopen naar de borrellocatie. Dit was een exclusief ingerichtte tent waar de deelnemers konden genieten van een welkomstdrankje en bijpassend hapje.

’s Avonds werd gegeten op de citadel van Dinant. Na afloop werd nog een afzakkertje gedaan tussen de kanonnen uit vroegere oorlogen.

Op zaterdag konden de deelnemers ’s morgens een keuze maken uit verschillende buitensportactiviteiten zoals : rotsenprogramma, mountainbiken, cultureel bezoek Dinant en paardrijden. Na een uitgebreide sandwichlunch werd ’s middags rondom de locatie een outdoor- & teambuildingsprogramma gedaan. De middag werd afgesloten met een gezellige borrel aan de oevers van de Lesse.

Tijdens deze borrel konden mensen zich laten masseren door twee masseuses. Voor aanvang van het 5 - gangen diner werd op de middeleeuwse binnenplaats een vuurspuwact opgevoerd. Tijdens het diner werden de mensen vermaakt door een tafelgoochelaar en troubadour.

Het Jubileumweekend kwam zondag ten einde na het ontbijtbuffet. De deelnemers zijn weer veilig teruggebracht naar Nederland.

 

Reacties van klanten Reacties van klanten

'Het weekend is perfect verlopen! Jullie hebben exact aangevoeld wat wij van jullie verwachtten. Mede dankzij jullie instructeurs is ons weekend er een geworden om nooit meer te vergeten.'
Louwers Glastechniek

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners