Bel ons direct 013 – 4690460 of mail info@rocks-n-rivers.nl
Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,5 8,5 10 0 331 klant-
beoordelingen
BedrijvenScholenParticulierenLocatiesOver onsContact
  ga terug naar overzicht  
Vlot varen tijdens Personeelsweekend met kinderen
Indiaan spelen tijdens Personeelsweekend met kinderen
Indiaan spelen tijdens Personeelsweekend met kinderen
Piraten spelen tijdens Personeelsweekend met kinderen
Locatie voor Personeelsweekend met kinderen
Off road case tijdens Personeelsweekend met kinderen
Land rover rijden tijdens Personeelsweekend met kinderen

Personeelsweekend met kinderen

Een personeelsweekend in Hoenderloo voor Biogen Idec.

Inhoud programma Beschrijving programma

Aantal personen: 135 (95 volwassenen en 40 kinderen)

Tijdsduur: 3 dagen

Locatie: Golden Tulip Victoria Hoenderloo

 

Wens
Organiseer een personeelsweekend voor medewerkers, partners en kinderen in Nederland op een avontuurlijke locatie. Maximale rijafstand 1,5 uur vanuit Hoofddorp. Thema van het weekend : sportief, actief, en informeel. ’s Avonds een gezellig feest.

Realisatie
Als locatie voor dit personeelsweekend werd gekozen voor het Golden Tulip Victoria in Hoenderloo (het hotel waar het Nederlands elftal zich voorbereidt op grote toernooien).
Het hotel heeft een parkachtige setting waarbij alle appartementen midden in de bossen liggen.

Op vrijdagmiddag werd het personeelsweekend afgetrapt met een rondje Pitch & Putt voor de medewerkers. Daarna reden we door naar het hotel, waar ook de partners en kinderen zich bij het gezelschap voegde. Na een heerlijk diner, werd er gezellig geborreld in de bar mét bowlingbanen voor de kinderen.
 
Op zaterdag konden de ouders kiezen uit een 4 x 4 Landrover experience en quad rijden of voor een recreatief programma met tennissen, volleybal, boogschieten, fietstocht naar de Veluwe of lekker zwemmen. De kinderen vermaakten zich in de crèche of in de kidsclub.
 
Daarnaast was er een kinder circus, waar ze allerlei acts oefenden voor het optreden. Na de lunch wisselden mensen van activiteit.

Net voor de barbecue was er een grote circusvoorstelling met alle kinderen in de hoofdrol. Daarna werd er flink geborreld, gegeten en vervolgens gedanst op de muziek van een liveband. Uiteraard was er een oppas service voor de kinderen zodat iedereen naar het feest kon gaan.
 
Op zondag was er mogelijkheid tot een relaxt rondje  klootschieten of om lekker te gaan zwemmen met het gezin. Na de lunch vertrok de bus weer terug naar Hoofddorp.

 

Reacties van klanten Reacties van klanten

“Het was een fantastisch weekend waarin zowel de ouders als kinderen volop genoten hebben van zowel de locatie als de activiteiten. Het programma zat goed in elkaar en de instructeurs waren zo professioneel, dat ouders met een gerust hart aan alle activiteiten mee konden doen. Bedankt voor de super-organisatie. Top geregeld”.
Biogen Idec

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners