Bel ons direct 013 – 4690460 of mail info@rocks-n-rivers.nl
Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,5 8,5 10 0 331 klant-
beoordelingen
BedrijvenScholenParticulierenLocatiesOver onsContact
  ga terug naar overzicht  
Jubileumweekend Zuid - Limburg
Jubileumweekend Zuid - Limburg
Jubileumweekend Zuid - Limburg
Jubileumweekend Zuid - Limburg
Jubileumweekend Zuid - Limburg
Jubileumweekend Zuid - Limburg
Jubileumweekend Zuid - Limburg

Jubileumweekend Zuid - Limburg

Ter ere van het 20 jarig bestaan van Indicia kregen wij het verzoek het jubileumuitje van 10 jaar geleden te overtreffen.

Inhoud programma Beschrijving programma

Aantal personen: 70 personen

Tijdsduur: 2 dagen

Locatie: Hotel Bilderberg Vaalsbroek te Vaals (Zuid Limburg)

 

Wens: Ter ere van het 20 jarig bestaan van Indicia kregen wij het verzoek het jubileumuitje van 10 jaar geleden te overtreffen.

 

Realisatie: De groep werd per luxe touringcar in alle vroegte opgehaald bij het bedrijf. Vol goede zin kwam het gezelschap aan het einde van de morgen aan in Zuid Limburg alwaar de koffie, thee en Limburgse Vlaai klaar stonden.

 

Na een briefing over het programma nam de groep vervolgens deel aan een sport & spelprogramma op het landgoed van het hotel waarbij gebruik werd gemaakt van het meer en het eeuwenoude bos.

 

Om bij te komen maakten de deelnemers gebruik van een uitgebreide lunch in het restaurant. 's Middags kon er gekozen worden uit mountainbiken in niveaugroepen door de heuvelachtige omgeving, een kruis- & boogschiettoernooi op het landgoed, een GPS tocht door de omgeving of lekker relaxen in de wellness.

 

Aan het einde van de middag kwamen alle deelnemers tezamen op het terras, gelegen aan het water waar de Limburgse biertjes goed vloeiden.

 

De avond werd vervolgens ingeluid met een feestelijke barbecue in een prachtig zaal waar onze huis DJ, nadat iedereen voldoende had gegeten, helemaal los ging op goede dansmuziek. Het was nog lang onrustig.

 

De volgende dag, na een verlaat ontbijt, speelden we in teams nog een teambuildingsprogramma om met lunchpakket in de hand naar het bruisende centrum van Maastricht te rijden. Hier konden de deelnemers vervolgens een paar uur hun eigen tijd indelen.

  

De terugreis werd tot slot onderbroken met een pit - stop langs de snelweg waar een echte Belgische frietkraam stond. Met het hoofd vol belevenissen werd dit weekend vol tevredenheid afgesloten.

Meer informatie over het hotel, klik hier

 

Reacties van klanten Reacties van klanten

"Goed georganiseerd, leuke medewerkers van Rocks en Rivers en een afwisselend programma. Het waren 2 hele mooie dagen".
Indicia

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners