Bel ons direct 013 – 4690460 of mail info@rocks-n-rivers.nl
Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,5 8,5 10 0 331 klant-
beoordelingen
BedrijvenScholenParticulierenLocatiesOver onsContact
  ga terug naar overzicht  

Bedrijfsuitje met kinderen - Safaripark Beekse Bergen

Wilt u, samen met uw personeel, partners én kinderen een onvergetelijk bedrijfsuitje beleven? Maak er dan een dagje Afrika van en beleef ‘The African Dream’ op Safaripark en Event Center Beekse Bergen! Zowel de volwassenen als kinderen zullen nog lang over deze dag napraten.

Bedrijfsuitje met kinderen op de Beekse Bergen
Zebra's kijken tijdens Bedrijfsuitje met kinderen
Bedrijfsuitje met kinderen op de Beekse Bergen
Laten schminken tijdens Bedrijfsuitje met kinderen
Lekker eten en drinken tijdens Bedrijfsuitje met kinderen
In de Safaribus tijdens Bedrijfsuitje met kinderen
Land rover rijden tijdens Bedrijfsuitje met kinderen

Inhoud programma Inhoud programma


Bedrijfsuitje met kinderen

Door de combinatie van het Safaripark (grootste wildpark van Europa), het Event Center (120 ha. strand, bos en water) én Speelland (attractiepark voor kinderen) is er voor elke leeftijd een activiteit die tot de verbeelding spreekt! 

We ontvangen u op het sfeervolle Event Center waar het de hele dag bruist van de activiteiten. Na de opening kunt u deelnemen aan diverse workshops zoals Henna Tattoo maken, Afrikaanse Cocktails maken, Percussie, Beach Games en de Ranger-Cup.

Daarnaast kunt u in het Safaripark Beekse Bergen terecht voor de unieke Kano-Safari langs de dieren. Maar natuurlijk kunt u ook met uw kinderen zelf het park gaan verkennen!

Voor de kinderen is er een Ranger-Camp opgezet met een kinderprogramma, afgestemd op hun belevingswereld. Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaan zij o.a. deelnemen aan Bush-Trail, Rangerdans, boogschieten, kampvuur maken en gaan ze naar Speelland!

Indien gewenst is er voor de allerkleinsten een professionele crèche ingericht zodat u zonder zorgen aan de workshops kan deelnemen. Na de gezamenlijke lunch wordt er gewisseld van activiteit.

Vanaf 16.30 uur komt het Event Center helemaal tot leven als alle deelnemers zich verzamelen voor de gezamenlijke borrel en de Afrikaanse Braai (barbecue). Er zullen vrolijke Afrikaanse klanken te horen zijn. De kinderen zullen een spetterend optreden verzorgen als ze hun Rangerdans tonen aan de ouders! 

Klik hier voor alle informatie over dit bedrijfsuitje met kinderen.

Reacties van klanten Reacties van klanten

Het was voor ons absoluut een bevestiging van de professionaliteit van Rocks ‘n Rivers. Van de opvang bij de parkeerplaats tot aan het vertrek hadden ze alles onder controle. De catering was tot in de puntjes verzorgd en het programma zat vol met originele activiteiten. Ook de kinderen waren in goede handen en hebben volop genoten. Een prettige samenwerking dus die we in de toekomst graag voortzetten!
Technische Unie

 Tijdschema Tijdschema

09.00 – 10.00 : Ontvangst met koffie, thee, ranja en een
                            streeklekkernij.
10.00 – 10.15 : Opening en welkomstwoord.
10.30 – 13.00 : Activiteitenblok 1.
13.00 – 14.00 : Gezamenlijke lunch (lunchpakket).
14.00 – 16.30 : Activiteitenblok 2.
16.30 – 19.00 : Afrikaanse Braai in het Event Center.
19.00 – 19.30 : Afsluiting en vertrek.


 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners