Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,8 8,8 10 0 454 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN
  ga terug naar overzicht  

Teambuilding Ardennen

Je hebt het gevoel en hoort geluiden dat jouw team wel een positieve impuls kan gebruiken! Desalnietemin wil je als initiatiefnemer niet verzanden in een 'standaard' teambuildingsweekend... Ga dan met Rocks 'n Rivers naar de Belgische Ardennen! Ons concept is verrassend en kan uitgebreid worden met een ervaren trainer die samen met jullie de opdrachten nabespreekt en terugkoppelt. Zo borgen jullie direct de inzichten en vertalen we dit naar de werkpraktijk.

 Tijdschema Tijdschema

Eerste dag
Avond: Aankomst in de Belgische Ardennen.
Briefing van het programma en voorstellen van de instructeurs.
Mogelijkheid tot een avondprogramma van ca. 1,5 uur.

Tweede dag
Ochtend: Dagvullende Avonturentocht
Middag: Vervolg Dagvullende Avonturentocht
Avond: Dineropdracht.

Derde dag
Ochtend: Afsluitende wandeling & afsluitend teamgesprek.
Inpakken van de spullen. Vertrek terug naar Nederland.

Inhoud programma Inhoud programma

De invulling van uw Teambuilding Weekend 
Bij het Teambuilding Weekend in de Ardennen staan samenwerking en avontuur centraal. De activiteiten zijn zo samengesteld dat iedereen deel kan nemen. Van jong tot oud en van sportief tot minder sportief. U kunt overnachten in een van onze eigen groepshuizen of op onze Outdoor Camping, beide gelegen in een afgelegen vallei. Rocks ’n Rivers kan de catering voor uw groep volledig verzorgen, zodat u als organisator ook echt zelf deel kunt nemen.
  
Bovendien kunt u de keuze maken een ervaren teamtrainer toe te voegen aan een of meerdere dagen van uw verblijf. De trainer kan zowel tijdens als na afloop van teamopdrachten, samen met het team, stil staan bij zaken die gebeuren in het hier en nu!
  
Op de tweede dag van het verblijf staan diverse teambuilding opdrachten op de planning. Deze zijn gericht op: communicatie, afhankelijkheid van elkaar en grenzen verleggen. De groep wordt in teams gesplitst die door middel van portofoons elkaar naar diverse punten loodsen om zo het eindpunt te bereiken. Hier dient een touwbrug over een rivier gebouwd te worden. Tot slot beklimt de gehele groep gezamenlijk de via ferrata.
  
In de avond gaan we de dineropdracht doen. De verschillende gangen van het diner of de barbecue worden in groepjes bereid. Na afloop kan de dag worden nabesproken aan het kampvuur (evt. samen met onze teamtrainer).
  
Via: www.avonturenplanner.nl kun u eenvoudig de prijs berekenen van uw Teambuilding Weekend. Wenst u voor een deel van uw verblijf gebruik te maken van een ervaren teamtrainer dan rekenen wij daarvoor: €. 500,- per dagdeel / per trainer + reis- & verblijfkosten van de trainer(s).
   
N.B. Bovenstaand is een voorbeeldprogramma. Graag treden onze experts nader met u in overleg om het programma nader af te stemmen op de vraagstukken, behoeften en specifieke wensen van het team. 

Reacties van klanten Reacties van klanten

 • 'Al jaren kiezen we voor ons teambuildingweekend voor Rocks 'n Rivers. Locatie in de Ardennen is prachtig, begeleiding super goed en training is altijd een succes'
  Young Colfield BV, 10 personen
 • We chose Rocks 'n Rivers because we were looking for an adventure for our teambuilding in the Ardennen. Rocks' n Rivers offered the right ingredients in their website to make it happen.
  Ericsson, 28 personen
 • 'Zeer tevreden over alle aspecten: programma, trainer, locatie, catering en veiligheid.'
  GGNet, 70 personen, Maison Blanche
 • Strakke organisatie!
  Keuken Kampioen, 30 personen, Maison Régal & Maison de la Val

Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners