Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,5 8,5 10 0 351 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN
  ga terug naar overzicht  

Samenwerken in de Ardennen

De uitdaging: een 3-daagse outdoor training organiseren voor de salesteams van Procter & Gamble salon professional ter bevordering van de samenwerking.

 Tijdschema Tijdschema

Eerste dag
Vertrek naar de Belgische Ardennen op een ludieke manier. 
Onderweg komen de deelnemers verschillende opdrachten tegen. Bij de opdrachten kunnen ze materialen verdienen voor het diner. 

Tweede dag
Verplaatsing naar de slaaplocatie met verschillende vervoersmiddelen, zoals sandbuggy's en off-road steps. 

Derde dag
De finale! Binnen een bepaalde tijd dienen er doelen behaald te worden. Met een juiste tijdsplanning kan het team succesvol eindigen!

Samenwerken in de Ardennen Samenwerken in de Ardennen
Samenwerken in de Ardennen Samenwerken in de Ardennen
Samenwerken in de Ardennen Samenwerken in de Ardennen
Samenwerken in de Ardennen Samenwerken in de Ardennen
Samenwerken in de Ardennen Samenwerken in de Ardennen
Samenwerken in de Ardennen Samenwerken in de Ardennen
Samenwerken in de Ardennen Samenwerken in de Ardennen
Samenwerken in de Ardennen Samenwerken in de Ardennen

Inhoud programma Inhoud programma

Wens
Door deze outdoor training moesten twee salesteams  meer mét elkaar gaan samenwerken, in plaats van naast elkaar. Om dit te bewerkstelligen zijn de teamleden al enkele keren onderworpen aan verschillende teambuildingsbijeenkomsten, in binnen- en buitenland.

Deze keer hadden wij de opdracht gekregen om voor dit team een driedaagse actieve bijeenkomst in de Ardennen op te zetten. In deze driedaagse outdoor training zullen de teamleden tot het uiterste moeten gaan, om gestelde dagelijkse doelen gezamenlijk te verwezenlijken.
 
Realisatie
Dag 1: De deelnemers werden vanaf het hoofdkantoor in Rotterdam op pad gestuurd, carpoolend met drie personen in een auto. Via opdrachten in Brabant en Vlaanderen, verdiende de groep telkens nieuwe aanwijzingen, waarna iedereen op het Ardeense kampement arriveerde voor de lunch.

Vervolgens diende de groep zich een aantal basic skills eigen te maken, waarmee ze ingrediënten verdienden voor het te verzorgen diner. Deze basic skills waren onder andere; orientatietechnieken, EHBO in een ‘wilderness context’, vuurmaken en brood bakken.

Met de verdiende ingrediënten heeft het team vervolgens een fantastisch diner bereidt, wat voor een verdiende afsluiting van de dag zorgde.

Dag 2: De moeilijkheidsgraad van de opdrachten en de fysieke intensiteit werd opgevoerd. Het team moest een flinke afstand afleggen met een aantal hulpmiddelen. Planning van de tocht en verdeling van de hulpmiddelen was helemaal aan het team. Tot hun beschikking stond; sandbuggy’s, mountainbikes en off-road-steps.
 
Net voordat de keuken van het hotel wilde gaan sluiten, arriveerde het moegestreden team op lokatie twee. Hier werd na evaluatie toch nog genoten van een gastronomisch diner.

Dag 3: De finale. Een simpel doel wordt gesteld, echter alleen te behalen door vele andere subdoelen binnen de gestelde tijd af te ronden. Planning, communicatie en een juiste taakverdeling was noodzakelijk. Met nog twee minuten te gaan weet het team de laatste opdracht goed af te ronden, en stijgt het boven zichzelf uit. Opdracht geslaagd!

Bijzonderheden
Hoge betrokkenheid van het leidinggevende team van Procter&Gamble, waardoor een optimaal resultaat werd geboekt in deze outdoor training.

Deze Outdoor training is één van de vele outdoor trainingen die wij voor onze klanten hebben georganiseerd. Hebt u interesse in een teambuilding evenement of een training op maat? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of vraag direct online meer informatie aan.

Geschikte locaties Geschikte locaties

Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners