Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,8 8,8 10 0 454 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN

Outdoor training

Een uitdagende outdoor training bij Rocks 'n Rivers

Individuen spelen het spel, teams winnen de wedstrijd. Onder dat motto organiseert Rocks 'n Rivers een outdoor training samen met uw bedrijf. De training bestaat uit buitenactiviteiten met terugkoppeling naar de dagelijkse praktijk en haakt in op bedrijfsprocessen waarin verhoudingen tussen mensen veranderen; bijvoorbeeld een fusie. Wij faciliteren simulatie-opdrachten die de bedrijfssituatie inzichtelijk maken en specifiek voor dit doel zijn ontwikkeld.

Doel van de outdoor activiteiten

De ervaringen van de deelnemers tijdens de outdoor training vormen de basis voor discussie en evaluatie. Dit theoretische deel komt voor rekening van een consultant en/of voor een van onze ervaren instructeurs. De simulatie is een spel, maar is wel degelijk serieus bedoeld. Het doel van de training is de interne communicatie te verbeteren, of om mensen efficiënt te leren omgaan met de aanwezige capaciteiten. Na de outdoor training werkt u als een goed op elkaar ingespeeld team!

Portfolio outdoor trainingen

Hierboven treft u enkele outdoor trainingen aan die wij recentelijk hebben georganiseerd. Doe inspiratie op voor uw eigen training en laat ons uw wensen weten!

Meer informatie?
Hebt u interesse in een outdoor training voor uw team, of wilt u meer weten over één van onze andere teambuilding activiteiten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, of vraag meer informatie aan op onze website. Uw training of evenement is bij ons in goede handen!


Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners