Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,8 8,8 10 0 448 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN

Teambuilding

Een gezamenlijke prestatie schept een band tussen mensen en zorgt voor meer betrokkenheid, vertrouwen én plezier. Wij presenteren verrassende  concepten op bijzondere locaties in de Ardennen. Altijd met deskundige begeleiding en flexibiliteit, zodat de opzet van uw teamtraining of teambuilding zeker slaagt.
Teambuilding Ardennen

Teambuilding Ardennen

Een Teambuilding in de Belgische Ardennen. Originele teamactiviteiten, lekker eten en een gezellig samenzijn!

Samenwerken in de Ardennen

Samenwerken in de Ardennen

Bouw drie dagen aan jouw team en jullie teamdoelen, samen met ervaren teamtrainers!


Teambuilding

Een uitdagende Outdoor Teamtraining bij Rocks 'n Rivers

Wij weten dat buiten, in een natuurlijke omgeving, met elkaar aan het werk gaan verfrissend en verhelderend werkt. Ontwikkelen door te doen is ons credo. Naast het goede gesprek geloven wij dat je het meeste leert door te doen. Door ervaringsgerichte opdrachten, die de werkcontext raken, tot een goed einde proberen te brengen; door samen te werken, te experimenteren, fouten te maken en daarvan te leren kom je echt verder als team!

    

Doel van de outdoor activiteiten

De ervaringen van de deelnemers tijdens de outdoor training vormen de basis voor discussie en evaluatie. Dit theoretische deel komt voor rekening van een teamtrainer. De simulatie is een spel, maar is wel degelijk serieus bedoeld. Het doel van de training kan zijn om om de onderlinge communicatie te verbeteren, of om mensen efficiënter te leren omgaan met de aanwezige talenten en competentes. Na de outdoor training werkt u als een goed op elkaar ingespeeld team! 

   

Meer informatie?
Hebt u interesse in een Outdoor Teamtraining voor uw team? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, of vraag meer informatie aan op onze website. Uw training is bij ons in goede handen!Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners