Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,8 8,8 10 0 454 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN
  ga terug naar overzicht  

Strategische Trektocht

De uitdaging: een outdoor training organiseren, waarbij directeuren van Fortis een strategische trektocht gaan maken door de Belgische Ardennen.

 Tijdschema Tijdschema

Eerste dag
Meeting als start van de training. 
Strategische Trektocht door de Belgische Ardennen.
Onderweg werden de ingrediënten verzameld voor de maaltijd van de avond. 

Tweede dag
Deze dag staat in het teken van het uitzetten van de bedrijfsstrategie in kleine groepjes. 
Zodra deze is uitgestippeld ontvangen ze de route welke per mountainbike afgelegd moest worden om bij de slaapplek te komen.

Derde dag
Afsluiting door de directie en vertrek terug naar Nederland.

Strategische Trektocht Strategische Trektocht
Strategische Trektocht Strategische Trektocht
Strategische Trektocht Strategische Trektocht
Strategische Trektocht Strategische Trektocht
Strategische Trektocht Strategische Trektocht
Strategische Trektocht Strategische Trektocht
Strategische Trektocht Strategische Trektocht

Inhoud programma Inhoud programma

Wens
Organisatie van een outdoor training in de Ardennen, waarbij de ontwikkeling van beleid, doelen en te volgen strategie centraal staan. De training is een afwisseling van outdoor activiteiten die worden nabesproken door de consultants.

Realisatie
Voor deze outdoor training hebben we een strategische trektocht ontwikkeld in de Ardennen. De aftrap van de training begon met een rustige meeting geleid door de consultant.
Vervolgens werd de groep onverwachts 'geconfronteerd' met een keuzemoment. De groep moest bepalen welke materialen ze mee wilden nemen voor de komende dagen. Eenmaal besloten, begon de groep directeuren aan een tocht van 3 dagen door de Ardennen. 
Onderweg moesten de ingrediënten voor de avondmaaltijd op diverse plekken opgehaald worden. ’s Avonds werden de tenten opgezet en de maaltijd bereid. De dag werd afgesloten met een theoretische sessie in een oude molen.

De volgende dag werd na een bespreking (in kleine groepen) van de bedrijfsstrategie, de koers bepaald per mountainbike naar de overnachtingsplek van de tweede dag.

Bij aankomst op deze plek wachtte een welverdiende douche en een heerlijk bereid diner. Na een goede nachtrust werd de teamtraining afgesloten met een presentatie van de plannen aan de directie.

Informatie?
De Outdoor training – Strategische Trektocht is één van de vele outdoor trainingen die wij voor onze klanten hebben georganiseerd. Hebt u interesse in een teambuilding evenement of een training op maat? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of vraag direct online meer informatie aan.

Reacties van klanten Reacties van klanten

  • 'Wij zijn erg enthousiast over de combinatie van een teamtraining met outdoor activiteiten. Onze samenwerking is door de jaren alleen maar hechter geworden. Wij hebben dan ook een volwaardige, betrouwbare en meedenkende business-partner gevonden. Hierdoor is het voor ons mogelijk om elke denkbare uitdaging met bestaande en nieuwe klanten op een juiste manier aan te gaan.'
    Roland van Roermund en Ruud Haex

Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners