Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,8 8,8 10 0 454 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN
  ga terug naar overzicht  

Adventure Festival

Wilt u het personeelsuitje als een adventure festival vieren? Dat kan perfect in de Ardennen. Verblijf op de camping in 2-persoons tentjes waarbij de setting compleet wordt door de gehele aankleding.

 Tijdschema Tijdschema

Zaterdag
Ochtend: Ontvangst met koffie, thee en taart. De bagage wordt naar de slaapplek gebracht. Alle deelnemers gaan per kano of wandelend naar de slaapplek. 

Middag: Aankomst bij het Adventure Festival. Lunchen en inrichten van de tentjes en mogelijkheid voor omkleden en douchen voor het keuzeprogramma. Keuze uit: mountainbiken, klimmen & abseilen & via ferrata, GPS-puzzeltocht of bezoek aan de bierbrouwerij Caracole. 

Avond: Borrel en barbecue. Een festival is niet compleet zonder feest! De avond gaat nog tot in de late uurtjes door.

Zondag
Ontwaken in het Adventure Festival. Ontbijten en spullen inpakken. Iedereen gaat voldaan weer de bus in richting Nederland.

Adventure Festival Adventure Festival
Adventure Festival Adventure Festival
Adventure Festival Adventure Festival
Adventure Festival Adventure Festival
Adventure Festival Adventure Festival
Adventure Festival Adventure Festival
Adventure Festival Adventure Festival
Adventure Festival Adventure Festival

Inhoud programma Inhoud programma

De invulling van het Adventure Festival in de Ardennen
Vertrek op de eerste dag vroeg in de ochtend vanuit Nederland naar de Ardennen. U wordt ontvangen bij de startplek voor de activiteiten. Ontvangst met koffie, thee en een lekker stukje taart. De instructeurs van Rocks 'n Rivers staan klaar en geven de briefing van het programma. De deelnemers gaan per kano of wandelend naar de slaapplek toe! De bagage wordt naar de slaapplek gebracht. 

Na het kanoën of wandelen komt de groep aan het bij exclusieve Adventure Festival terrein. Speciaal voor de groep is er een festival camping opgebouwd met 2-persoons tentjes. De deelnemers kunnen hun tentje uitzoeken en omkleden en douchen. De lunch staat al klaar dus na de inspanningen van de ochtend kan er lekker gegeten worden. 

Na de lunch is er een keuzeprogramma met keuze uit:
- Mountainbiken.
- Klimmen & Abseilen & Via Ferrata.
- GPS-puzzeltocht.
- Bezoek aan de bierbrouwerij Caracole. 

Na de middagactiviteiten komen de deelnemers terug bij het festival terrein en wordt de middag afgesloten met een gezellige borrel. 

Een Adventure Festival is niet compleet zonder feestavond! De groep wordt verwelkomd in de feestlocatie om er na de overheerlijke barbecue een late avond van te maken. Iedereen is vrij om er zijn eigen feestje van te maken, waarbij je vroeg of wat later in de avond naar je tentje terug gaat om lekker te slapen. 

De tweede dag ontwaakt iedereen in het Adventure Festival. De dag wordt gestart met een lekker ontbijt waarbij de gebakken eieren en verse jus d'orange niet ontbreken. De spullen worden ingepakt en iedereen gaat weer voldaan de bus in richting Nederland. 

Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners