Rocks n Rivers / Snowbreaks 8,8 8,8 10 0 454 klant-
beoordelingen
BEDRIJVENSCHOLENPARTICULIEREN

BEDRIJVEN

Een succesvol bedrijfsevenement is een perfecte manier om personeel te belonen of om een prestatie te vieren. De bedrijfsactiviteiten van Rocks 'n Rivers zijn origineel, leuk voor iedereen en altijd tot de puntjes geregeld. Naast veel plezier en ontspanning, draagt het op een informele manier bij aan de onderlinge samenwerking en het teamgevoel. Zo hebben we verschillende activiteiten voor ieder bedrijf.

BEDRIJVEN

In Brabant en de Belgische Ardennen vindt u verrassende mogelijkheden voor een bedrijfsactiviteit of teambuilding met Rocks ’n Rivers. 

Bedrijfsactiviteit

Het blijft lastig om iedere keer weer een leuke bedrijfsactiviteit te bedenken of weer een leuk evenement voor uw jubileum. Daarom bieden wij op verschillende locaties verschillende mogelijkheden aan, maar er is ook de mogelijkheid om een bedrijfsactiviteit op uw eigen bedrijventerrein te doen.

Activiteit bedrijf

In Brabant bieden wij arrangementen aan vanuit Natuurpoort de Roovertsche Leij en Safaripark Beekse Bergen. Beide locaties zijn gelegen nabij Tilburg, in een schitterende omgeving!  Kijk hier voor inspirerende bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten vanaf verschillende locaties. 
  
Ook in de Belgische Ardennen bieden wij diverse programma's aan vanuit onze verschillende groepsaccommodaties en vanaf ons Adventure Camp. Voor meer informatie en om uw survival zelf samen te stellen en direct een prijs te berekenen, verwijzen wij u naar onze online avonturenplanner

Bedrijfsevenement op maat

Zoekt u liever een op maat evenement vanaf een eigen locatie? Op onze website kunt u inspiratie op doen. Informeer gerust naar de mogelijkheden door contact op te nemen via de telefoon, e-mail of middels het aanvraagformulier.

Elk bedrijfsactiviteit of bedrijfsevenement is bij ons in goede handen. Wij bedenken samen met u een thema, letten op de details en stemmen de onderdelen zó op elkaar af dat de opzet van uw bedrijfsactiviteit of bedrijfsevenement zeker slaagt!Waarom Rocks 'n Rivers?

avontuurlijke beleving
Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer
buiten spelen
Een leven lang buitenspelen
beweging
Mensen en teams in beweging zetten
milieubewust
Milieubewust en maatschappelijk betrokken

 

013 – 4690460
info@rocks-n-rivers.nl

Meld je aan en ontvang 4 x per jaar onze nieuwsbrief.

  

Naam 

Email 

Onze partners